Thursday, March 8, 2012

MESAJ DE LA COMANDAMENTUL ASHTAR-1 martie 2012


Provocările care v-au încercat și pe care le-ați depășit precum și lecțiile pe care le-ați învățat vă vor ajuta să abordați într-un fel nou începutul noii voastre vieți. Acesta a fost scopul multora dintre experiențele din viața voastră actuală, dar mai cu seamă cele consumate în ultimii ani. Veți avea nevoie de înțelepciunea căpătată în această perioadă pentru a ști cum trebuie să abordați problemele vieții voastre viitoare.
Acum sunteți pregătiți să înțelegeți de ce a trebuit să treceți prin toate aceste încercări? Toate experiențele pe care le-ați avut vă vor folosi și niciuna nu s-a consumat în zadar. Ele vă vor servi în viitor nu numai vouă, celor care le-ați avut, ci și multor altora.

Există multe fiinţe care nu au avut şansa de a se încarna într-o lume a dimensiunii a treia, unde ar fi avut multe de învățat.
La revenirea lor în tărâmurile superioare, de experiența acumulată vor putea beneficia și alte ființe, chiar dintre cele care nu au trecut prin încarnare, mai ales în această perioadă, indiferent dacă ele vor fi din acest sistem solar sau nu, al universului.
Sunt mulți dintre voi care au trăit experiențe negative, ale căror emoții profunde au fost îngropate adânc în ființa lor.
Deși multe dintre aceste experiențe au fost traumantizante, ele fac parte din tezaurul de cunoaștere pe care l-ați acumulat și care vă va fi de un real folos în viața viitoare. Evident, nimeni nu și le-a dorit, dar trebuie să cunoașteți că tocmai pentru a le avea, ați venit în acea viață. Așa că, erau inevitabile, din moment ce le-ați introdus în program înainte de a vă naște. Este motivul pentru care, vă rugăm să vi le amintiți pe toate, să le acceptați ca fiind alese de voi, și cu dragoste și recunoștință, să le eliberați.
Foarte multe dintre aceste experiențe v-au adus foarte aproape de nivelul care vă permite să încheiați ciclul încarnărilor, scopul final al fiecărui suflet.
Este un motiv puternic ce trebuie să vă determine să aveți o altă optică asupra tragediilor și nenorocirilor prin care ați trecut. Cea mai benefică atitudine este să vedeți în tot ceea ce vi se întâmplă, bine sau rău (dar, mai ales rău) o provocare pe care v-ați planificat-o nu pentru ca să o evitați ci s-o abordați cu curaj și încrederea că nu ați pus-o acolo degeaba. Dacă nu veți avea curajul de a vă confrunta cu ceea ce viața vă așează în cale, foarte probabil că provocarea va reveni (în viața actuală sau în una viitoare), până când veți reuși să aveți acea experiență. Asemenea amânări, datorate evitării situațiilor care vă sunt destinate, vă pot readuce în corp fizic într-o viață viitoare, deși poate că ați fi putut încheia ciclul reîncarnărilor în viața actuală.
Am vorbit de multe ori de nevoia de a elimina emoțiile negative, care sunt legate de experiențele voastre pe planetă, şi vrem să facem acum referire la modul în care se poate realiza mai bine acest lucru.

Găsiţi-vă un loc foarte liniştit unde poţi fi singur, şi asigurați-vă că nu veți fi deranjat. Cel mai bine ar fi ca acel spațiu să nu aibă niciun fel de lumină. Așezați-vă într-o poziție comodă, relaxantă, și începeți să executați respirații părofunde. Liniştiți-vă mintea, încercând să vă concentrați exclusiv asupra respirație. Expirați-inspirați, respirați-inspirați. Faceți asta foarte, foarte încet. Gândiți că ceea ce faceți este spre binele ființei voastre.
Acceptați ideea că în tărâmurile mai înalte nu veți mai purta cu voi sentimentul vinovăției. În timp ce respirați profund, percepeți cum vă eliberați de toată încărcătura negativă care vă apăsa ființa și conștiința, de toată vinovăția care v-a urmărit în existența vaostră anterioară și actuală. Elibeați tot acest bagaj pe care l-ați cărat cu voi în toate existențele și deveniți curați, ușurați și transparenți și străbătuți de fluxurile luminii divine. Declarați-vă mulțumiți pentru că, în sfârșit, ați scăpat de ceea ce nu vă mai era de folos. Înainte de a vă despărți de acest bagaj, mulțumiți-i că v-a ajutat cândva să evoluați.
Încheiați într-o notă de optimism, de bună dispoziție și dorință de viață. Deacum încolo sunteți un om liber.
Puteți repeta acest exercițiu dacă veți considera că este necesar.
Unii dintre voi practicați deja tehnici similare, meditații, exerciții de respirație (pranayama n.m.), toate fiind utile purificării finței voastre, creșterii frecvenței de vibrație, accelerării procesului vostru evolutiv.
La întâlnirile noastre viitoare vom vorbi despre alte tehnici de elevare a ființei.
Ființele acestui univers își fac o datorie de onoare în a vă acorda ajutorul spiritual de care încă mai aveți nevoie.

Experienţele voastre trecute, consumate în dimensiunea dualității, au lăsat urme adânci în toate corpurile voastre (fizic, emoțional, mental și, mai puțin cauzal) și este firesc să vă propuneți să vi le vindecați. Procesul acesta se derulează în paralel și simultan cu alte programe care privesc domeniile economic, social, religios, cultural etc. Când totul se va încheia (și mai este destul de puțin până atunci), veți fi deja alte ființe, cu însușiri și abilități noi și cu un standard de viață cu mult peste cel actual. Nevoia și tendința de concurență va dispărea fiind înlocuită cu dorința de colaborare, de într-ajutorare, de frăție.
Credem că până atunci cabala întunecată va fi anihilată, și, în acest scop, rolul nostru nu este de neglijat.
Veți auzi din ce în ce mai des de rețineri și demiteri ale unor înalți funcționari sau oameni politici de mare influență, specimene care au făcut mult rău popoarelor lor, numai pentru ca ei să trăiască în belșuigul pe care și l-au asigurat prin acte necinstite.
Vă rugăm să reţineţi că multele schimbări prevăzute a avea loc în lumea voastră vor fi demarate imediat ce aceste vârfuri care v-au condus destinele, vor fi retezate. De acele momente depinde și punerea în operă a diverselor noastre proiecte vizând diferite schimbări în alte multe domenii economice, financiare și sociale, pe Pământ. Toate acestea vor fi înfăptuite și cu ajutorul vostru nemijlocit.
Detaliile legate de fiecare acțiune vă vor fi comunicate de noi, Comandametul Ashtar, la momentul potrivit.
Deşi am înţeles că mulţi umani ar dori să dețină în avans aceste informații, credem că acum este important ca lumea voastră să știe că pasul următor cel mai important este înlăturarea din posturile de decizie a tuturor celor care sunt de fapt întunecați sau unelte ale forțelor întunericului, și tragerea lor la răspundere, pe măsura faptelor lor reprobabile. Explicația constă în aceea că acumularea unor mari cantiăți de energie pozitivă este facilitată de dorințele și speranțele voastre legate de restabilirea legalității și dreptății.
În fazele următoare se prevede punerea în aplicare a noului sistem financiar și demararea programului de conștientizare a populației Pământului asupra acțiunilor și intențiilor noastre pe etape.

No comments:

Post a Comment