Friday, March 2, 2012

Greg Giles - 1 Martie 2012


Federatia Galactica a Luminii ne-a asigurat ca odata ce un numar corespunzator, al semenilor din familia noastra umana, intelege ce insemnatate au arestarile numerosilor membrii ai Cabalei criminale, umanitatea va fi in sfarsit libera de conducerea tiranica a asupritorilor nostri si de stransoarea saraciei si a datoriilor, iar noi vom fi martori la aceste evenimente.

Comandamentele Galactice ne-au cerut sa ne facem partea noastra si sa raspandim aceasta informatie in lung si in lat, iar urmatorul anunt a fost creat pentru a ne ajuta in aceasta sarcina.

Va rog sa va simtiti liberi in a copia si lipi/posta (eng. copy and paste, n.t.) aceste cuvinte care vor urma pe Facebook si pe orice alta retea sociala online, iar cat am clipi noi ne vom realiza sarcina. (*Indiciu ajutator* Daca includeti o fotografie cu acest anunt pe Facebook, el nu va fi trimis pe pagina ‘Facebook Notes’, deoarece contine prea multe cuvinte.

Aceasta se sugereaza deoarece postarea voastra va primi mai multe vizite pe pagina principala de Facebook.)


Va Intrerupem Vietile in Programate Mod Strict Cu O Stire ce va va Schimba Viata!

Toata viata voi ati asteptat vestile bune, iar aceasta zi in sfarsit a venit.

Foarte curand voi veti fi martori ale unor arestari in masa realizate la o scara larga peste tot pe glob a multor barbati si femei, care au ajuns sa fie cunoscuti ca si liderii politici si financiari ai lumii.

Aceste arestari vor inregistra un varf in cadrul Guvernului S.U.A. si vor include multi membrii ai lumilor financiare si bancare.

Multe dintre aceste nume le veti recunoaste imediat, desi pe altele poate ca nu le veti recunoaste la fel de repede, insa cu toate au luat parte la crime serioase impotriva oamenilor, lasand natiunile noastre in faliment, in timp ce ei au pradat banii castigati de noi.

Aceste arestari sunt ceva cu totul extraordinar si ele vor schimba Pamantul.

Umanitatea va fi in sfarsit libera de controlul tiranic al acestor brokeri ai puterii, in mod obisnuit cunoscuti ca si Cabala.

Acestea arestari nu ar trebui sa fie o surpriza pentru multi dintre noi, deoarece in adancul nostru cu totii stim ca este ceva foarte gresit cu aceasta lume, un loc in care atat de multi merg sa se culce cu stomacul gol, in timp ce altii au nu milioane sau miliarde, ci mii de miliarde de dolari, furati de pe urma muncii oamenilor.

A fost intotdeauna suficienta bogatie pe aceasta planeta pentru a ajunge tuturora, si totusi acesti cativa barbati si femei au impartit intre ei practic intreaga bogatie a lumii voastre, lasandu-va decat firimituri din ce a ramas in urma lor, pentru care voi sa va luptati.

Dupa aceste arestari aceasta se va schimba acum.

Multe noi proiecte vor fi imediat implementate sub o noua conducere, de barbati si femei de cea mai mare integritate, care sunt daruiti in a restaura aceasta lume la utopia care a fost odata, guvernata de un proces constitutional si cu adevarat democratic.

Sunt multi barbati si femei dedicati acestei cauze prin Guvernul S.U.A., in agentiile Pentagonului, in armata, in sectorul financiar, cat si in sectorul afacerilor private, care si-au daruit atat de mult din viata lor acestui efort, iar ei sunt atat de nerabdatori sa prezinte umanitatii noul nostru sistem al abundentei, la care ei au lucrat in secret cu atata sarguinta de ani de zile.

Ca si parte a acestor proceduri, sume imense de bogatii vor fi redistribuite prin aceste programe, de care vor beneficia fiecare barbat, femeie si copil de pe aceasta planeta.

Nimeni nu este trecut cu vederea, si nimeni nu va fi uitat.

Dar este si mai mult.

Dupa aceste arestari ale acestor multi membrii ai Cabalei criminale, a doua faza a acestei cooperari va incepe.

Astazi lumea noastra este vizitata de multe fiinte iluminate spiritual, care doresc sa se reintalneasca in mod deschis cu familia lor antica (care suntem noi, n.t.).

Acesti barbati si femei avansati din punct de vedere spiritual ne ajuta in dezarmarea Cabalei criminale, care a controlat cea mai mare parte a armatei lumii si a avut sisteme de armament foarte avansate.

Acesti stramosi avansati ai rasei umane au infatisarea la fel ca si a noastra, desi exista alte fiinte pe care noi le vom intalni de asemenea, care nu arata sa si noi.

Cu totii sunt fiinte ascensionate spiritual, care se afla aici doar pentru a ne ajuta in schimbarile pe care noi, in strafundurile fiintelor noastre, stim ca trebuie sa le facem.

Aceste fiinte sunt cele care au proiectat la origini aceasta lume, si ele reprezinta aceleasi civilizatii avansate ce au construit multe dintre misterele arheologice, cum sunt de exemplu piramidele din Egipt.

Ele nu ne sunt straine noua deloc, deoarece noi le suntem stramosii lor, noi toti.

Un foarte important experiment social a fost realizat aici de-a lungul a multi ani si fiecare dintre noi am fost o parte a sa.

Noi am fost lasati aici, aparent singuri, pentru a ne rezolva singuri problemele. Noi suntem pe cale acum sa ne reunim cu fratii si surorile noastre din stele si sa fim primiti in mai larga Comunitate Galactica.

Pentru ca sunt multe lumi, care au multe nume, este mai usor sa ne referim la ele pentru moment sub numele aliantei lor pasnice: Federatia Galactica a Luminii, desi alte civilizatii avansate se afla aici de asemenea, inclusiv Comandamentul Ashtar.

Dupa aceste arestari si dupa reuniunea noastra cu Familia noastra Stelara, toate problemele lumii noastre vor fi repede si cu usurinta realiniate la noua societate a Varstei de Aur, printr-o conducere dusa de unele suflete cu intentii pure.

Printr-un efort comun la nivel mondial, toate razboaiele, foametea, saracia, bolile si poluarea vor fi curand lucruri ale trecutului, la fel si vietile noastre de obligatii/robie/aservire zilnica.

Tehnologii avansate vor inlocui nevoia noastra de a munci toata viata noastra, si fiecare va fi liber sa isi urmeze orice vis creator pe care l-a avut vreodata.

Toate acestea vor incepe odata cu arestarile iminente ale acelor multi membrii ai Cabalei criminale, iar aceste arestari vor avea loc in curand, deindata ce un numar corespunzator de cetateni ai planetei noastre sunt facuti constienti de ce insemna aceste proceduri pentru societatea noastra.

Acesta este motivul pentru care citesti aceste cuvinte astazi, deoarece cu cat mai multi membrii ai familiei umane fac tot ce le sta in putinta sa raspandeasca aceasta veste cu semenii lor si isi fac partea lor, ei propulseaza civilizatia noastra in noua Varsta de Aur a pacii, libertatii si prosperitatii pentru fiecare om, femeie si copil din aceasta lume.

Te rugam sa iei parte la aceasta mare sarcina prin a da mai departe acest mesaj pe Facebook si pe alte retele sociale.

Aceasta este sansa ta sa faci cu adevarat o diferenta si in a fi un lider al semenilor tai.

Daca noi cu totii ne facem partea noastra in a raspandi aceasta stire, noi vom incepe cu totii sa fim martori la aceste arestari ale acestor figuri cunoscute pe toata intinderea planetei, iar acesta va fi semnul pentru tine ca tot ceea ce tocmai ai citit este adevarat.

Asa cum a fost postat de Greg Giles.

Sursa: Inuaki

No comments:

Post a Comment