Tuesday, May 15, 2012

CERCUL AKASHIC (1)


Salutări, dragii mei, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Stați aproape și simțiți puterea energiilor care ne înconjoară în aceste momente. Sunt atât de puternice! Ființele umane încarnate, prezente în această seară, la această întâlnire, aflate pe scaune, sunt conștiente de prezența acestor energii, de ascendenţa lor Akashică și de multidimensionalitatea lor. Energiile invitate în acest spațiu vă pot spune multe despre familia voastră pământeană și universală. Stați cu mine, rupeți-vă pentru un moment de lumea exterioară, de evenimentele cotidiene care vă preocupă și plasați-vă imaginar într-un spațiu de iubire pură de pace. Liniștiți-vă mintea încărcată cu problemele de serviciu, de familie, de societate. Vreau să încerc să vă transpun, pentru o scurtă perioadă de timp, într-o zonă de o largă respirație și cuprindere.

Încep cu o poveste care va fi mai clarificatoare. Imaginați-vă un om aflat de puțin timp într-o celulă și care scrie prietenilor săi despre primele impresii din celula închisorii și afirmă că, deși închis, este încântat de ceea ce a descoperit. Omul a ajuns în închisoare din cauza convingerilor sale, a credinței sale.
Nu are habar cât va sta închis sau dacă, nu cumva, va muri în pușcărie. Pune pe hârtie toate aceste gânduri şi, deși nu s-a crezut niciodată un talent în ale scrierii, reușește să găsească cuvite și expresii potrivite. "Mi-am găsit pacea şi mă simt plin de bucurie. Cred că încep să-l înțeleg mai bine pe Dumnezeu. Cred că am găsit adevărul."

Își încurajează prietenii și pe cei aflați dincolo de zidurile pușcăriei să coboare în adâncul ființei lor pentru a găsi dragostea lui Dumnezeu, așa cum a făcut și el. Scrisoarea era adresată prietenilor lui din Corint şi Ephesis, iar numele lui era Pavel.

Cu peste 30 de ani în urmă, avusese loc moartea unui om ale cărui învățături i-au arătat calea, deși nu-l cunoscuse personal.
Pavel era comerciant și îndeplinise sarcina de sol în Tarsis. Pe drumul Damascului, avusese o viziune în care se întâlnise cu energia angelică a acelui învățător, energie sacră care l-a copleșit și l-a făcut să cadă cu fața la pământ. Știa pur și simplu că acea viziune răspândea o energie copleșitoare și sacră.
Astăzi, cuvintele sale pot fi citite în Sfânta Scriptură și sunt considerate ca fiind cuvântul lui Dumnezeu.
Multe capitole ale Sfinei Scripturi au ca autori diverse ființe umane dar, prin conținutul lor și prin împrejurările în care au fost transmise, se consideră a fi Cuvântul lui Dumnezeu dictat unor ființe evoluate spiritual. Conținutul acestor dictări este plin de bucurie și înțelepciune și nu poate fi confundat cu cugetarea unui om obișnuit.

Prin acest exemplu am vrut să spun că Dumnezeu trimite învățătura Sa umaității folosindu-se de oameni. Sacralitatea, frumusețea și adevărul Cuvântului lui Dumnezeu sunt imposibil de confundat, indiferent pe ce cale ar ajunge la noi.

Există sisteme peste sisteme care se ascund unele în altele atât de complet încât, la nivelul percepției și înțelegerii umane, totul pare un puzzle din care, cu greu se poate identifica esențialul. Cu toate acestea, adevărurile se regăsesc în deplinătatea lor în toată această încâlceală aparentă.
Nu oricui îi este dat să le înțeleagă. De ce? Pentru că de Dumnezeu și de Duhul Sfânt nu se pot apropia decât de inima și sufletul curat, încărcat de iubire, smerenie și credință.

Totul este astfel creat încât să servească unui anumit scop, unui anumit plan. Ceea ce voi numiți Dumnezeu şi Duhul Sfânt este SURSA de unde a plecat fiecare în aventura vieților fără de sfârșit.

În acea SURSĂ găsești familia ta divină care te-a lăsat să pleci în viață, încărcat cu darul iubirii, bunăvoinţei și cu dorința de a experimenta și cunoaște. Ați plecat de ACASĂ pentru a reveni cândva încărcați de darurile obținute prin experiență, daruri pe care le puneți la picioarele Creatorului.

Deci, Pavel a fost un canal pe care Dumnezeu l-a folosit pentru a ține legătura cu voi. Conținutul acelor scrieri către prietenii săi aflați dincolo de zidurile închisorii, și consemnați ca fiind Corinteni și Efesieni, se bucură și astăzi de încredere și prețuire. Pavel nu a bănuit niciodată ce importanță vor căpăta scrierile sale din închisoare.

Cercul Akashic.
Vreau să vă vorbesc acum despre un sistem complex şi plin de bunăvoinţă, scop și iubire. Eu îl numesc Cercul Akashic, sau Sistemul Akasha.
Uneori, cuvântul Akasha este definit ca fiind biblioteca în care se regăsește esența tuturor lucrurilor care au existat vreodată sau care constituie o potențialitate de înfăptuire. Este un vast depozit în care se poate regăsi orice eveniment care are legătură cu fiecare dintre voi dar și cu Gaia. S-ar putea spune că Akasha este înregistrarea, memorarea și depozitarea esenței tuturor lucrurilor care s-au manifestat sau se manifestă pe planetă și în care se regăsește întreaga istorie a Pământului.

Eu îl mai numesc Peștera Creației care are atributul unui depozit în care este stocată întreaga cunoaștere legată de sistemul vostru planetar. Există ființe al căror nivel evolutiv le permite să aibă acces la Akasha, de unde să preleveze orice rezultat al unei experiențe trecute.
Această vastă bibliotecă se regăsește într-o frumoasă locație având dimensiunea mai mică decât circumferința Pământului. Este un loc suspendat care nu poate fi perceput sau văzut de o ființă umană dar din care unii pot preleva date. Îl puteți considera un loc sacru. Natura sa este cristalină și se află într-o stare cuantică. Akasha-ei îi este caracteristic eternul moment de ACUM.

Există un plan (tărâm). Un tărâm unde se vine și de unde se pleacă. În acel amplasament sosesc suflete care provin din alte locuri din univers pentru a se încarna pe planetă pentru prima dată. Voi nu-l puteți observa căci el nu poate fi plsat în cele trei dimensiuni inferioare. Oricum, tot ceeea ce trebuie să știți la nivelul vostru actual de cunoaștere este că acel tărâm există. (Nota C.M.: Am impresia că se face referire la Nirvana al cărui amplasament eu nu-l identific ca fiind același cu planul Akashic !?)

Fiecare element cristalin reprezintă un suflet și toate fac parte dintr-un gigantic suflet UNIC. Numărul acestor suflete nu poate fi cunoscut.

Un suflet poate avea mai multe vieți.
Suflet vechi, ascultă la ceea ce-ți spun: pe această planetă, ai o identificare energetică cristalină  în conexiunea ta cu Gaia.

KRYONNo comments:

Post a Comment