Thursday, May 24, 2012

VIDEO: şeful NATO este hibrid reptilian-uman


La Chicago (SUA), a avut loc reuniunea NATO în perioada 20 mai 2012 - 21 mai 2012. Euronews a transmis LIVE numeroase reportaje şi interviuri.

În această secvenţă, un telespectator a înregistrat cu propria cameră video transmisia LIVE în care şeful NATO, Anders Fogh Rasmussen, a acordat un interviu corespondentului Euronews.

Această înregistrare video este o dovada clară a faptului că secretarul general al NATO este un hibrid reptilian-uman, după cum se poate vedea în secvenţele în care pupila ochilor lui devine verticală, iar pielea feţei îşi pierde conturul şi forma umană, luând aspectul reptilian...

De observat şi faptul că de fiecare dată când aceste semne apar, redacţia Euronews, care asigură transmisia LIVE, schimbă prim-planul (care deja devine evident) cu un plan mai îndepărtat, care ascunde aceste modificări uluitoare...

Iată mai jos cum arată irisul şi pupila unui ochi reptilian (în partea stângă), în comparaţie cu irisul şi pupila unui ochi uman (în partea dreaptă a imaginii):
De menţionat că irisul poate avea diverse culori (căprui, albastru, verzui, negru, etc), în timp ce pupila din centru este mereu neagră (aceasta fiind, de fapt, deschiderea din iris prin care pătrunde lumina în ochi, proces pe care îl cunoaştem cu toţii ca fiind "vederea").

Pe tot parcursul acestei întâlniri importante, toţi preşedinţii, şefii de stat, prim-miniştrii, miniştrii de externe ai ţărilor participante, au avut mereu contacte cu acest Rasmussen. Cum este posibil ca toţi aceştia, ca să nu mai amintesc şi de jurnalişti, care au fost faţă-în-faţă cu Rasmussen, să ignore, să treacă cu vederea aceşti ochi specific reptilieni, non-umani, cu pupila verticală, şi aceste modificari reptiliene în forma feţei şi a pielii?

Răspunsul la această întrebare este doar unul singur, şi este evident: toată această "elită" ştie foarte bine despre ce este vorba, sau poate chiar ei toţi, cei care ne conduc, sunt ei înşişi hibrizi reptilieni-umani!

Hibrizii reptilieni-umani sunt fiinţe cu un ADN mixt (ADN reptilian, dar care are şi secvenţe de ADN uman), pentru a le permite să îşi poată păstra forma umană un timp mai îndelungat. Dar chiar şi aşa, după cum se vede, atunci când sunt supuşi unui stres (pentru ei este un stres să îşi menţină o formă umană impecabilă pentru atât de mult timp cât durează un interviu), ei de multe ori eşuează şi îşi pierd trasaturile umane "perfecte", mai ales atunci când vorbesc (aşa cum se constată şi în alte cazuri).

Această înregistrare este una dintre cele mai bune, şi este o mărturie a faptului că Rasmussen este un hibrid reptilian-uman.

Vezi aici secvenţa originală transmisă de Euronews în care se observă schimbarea cadrului de la prim-plan la general atunci când devine evidentă modificarea pupilelor lui Rasmussen.

Sursa: AIM

No comments:

Post a Comment