Thursday, May 10, 2012

Motivul real al prezenţei reptilienilor - catastrofa a fost evitată


O perspectivă galactică asupra motivului real al prezenţei aici a reptilienilor şi pe alte 20 de planete, dintre care două sunt foarte asemănătoare cu Terra

Introducere

Să ne amintim că există două motive principale pentru care Consiliul Andromeda a luat o decizie radicală pentru a interveni în ajutorul oamenilor de pe Pământ.

Primul motiv

Cu ani în urmă, înainte ca acest război cosmic să înceapă pentru eliberarea oamenilor de pe planeta Pământ de cuceritorii reptilieni originari din sistemele Draco şi Hidra (care colaborau cu partenerii lor "micii cenuşii" originari din Orion), şi care război s-a încheiat deja încă din ianuarie - februarie 2011, s-a decis că este necesara această intervenţie în forţă.

Motivul acestei interventii este că la una dintre cele mai importante reuniuni ale Consiliului Andromeda au ajuns la concluzia că undeva cam la 360 de ani în viitor, daca nu s-ar fi intervenit cu acţiuni pentru blocarea acestui eveniment, ar fi rezultat o adevărată catastrofă galactică, cu consecinţe inimaginabil de rele pentru foarte mulţi oameni care trăiesc pe multe planete din galaxia Calea Lactee.

Al doilea motiv

Celălalt motiv principal în favoarea intervenţiei în forţă, a fost iminenta perioadă de tranziţie, transformare şi evoluţie a întregii planete şi a oamenilor care trăiesc aici, spre dimensiunea vibratorie a 4-a, şi că oamenii merită să facă această tranziţie în mod conştient, total liberi, şi nu manipulaţi, dominaţi, influenţaţi continuu, abuzaţi, folosiţi ca sclavi, traumatizaţi emoţional, folosiţi ca hrană şi pe post de cobai pentru experimente genetice, iar lista poate continua foarte mult.

Consiliul Andromeda, după o analiză extinsă şi multe deliberări, au decis că oamenii de pe Pământ merită să facă această tranziţie în deplină libertate, şi nu ca sclavi.

La început, membrii Consiliului nu erau hotărâţi să înceapă aceste acţiuni pentru ajutorarea Pământului, dar au ajuns la concuzia că A NU FACE NIMIC în această direcţie ar fi determinat efecte nedorite chiar şi în galaxia Andromeda.

În ce fel? Am să vă explic.

Aşa că m-am întrebat care era acest eveniment catastrofic de o asemenea anvergură încât ar fi afectat nu numai galaxia Calea Lactee, dar şi galaxia vecină, Andromeda?

Vă rog să reţineţi că fiecare galaxie este compusă din aşa-numitele "cadrane", sau sectoare. În fiecare galaxie există foarte multe lumi locuite. Aşa că i-am întrebat pe unii membri ai Consiliului Andromeda despre toate acestea.

Ei bine, ei au mers "înapoi pe fir" ca să descopere care sunt evenimentele iniţiale care ar duce la o astfel de catastrofă. [Vă rog să reţineţi că ei au această posibilitate de a merge înapoi şi înainte de-a lungul timpului, asa cum noi ne plimbăm înainte şi înapoi pe o alee - nota AIM]. Astfel, ei au descoperit că totul este legat de acest spaţiu cosmic, şi anume Terra, Marte şi Luna.

Ei mi-au spus că există o aliniere foarte exactă între piramidele aflate pe fiecare dintre aceste corpuri cereşti (Terra, Marte şi Luna), şi că reptilienii au folosit de foarte mult timp aceste piramide pentru a transmite energii vibratorii modulate specific reptilian, de la aceste trei corpuri cereşti, cu scopul de a reduce frecvenţa de vibraţie a acestei zone din cosmos, şi de a o menţine scăzută. Şi de a transforma treptat, în timp, frecvenţa de vibratie a acestei planete (Terra) şi ADN-ul fiinţelor umane care trăiesc pe Pământ, în ADN reptilian pentru a modifica oamenii în mod genetic şi a-i transforma în reptilieni. Pământul este o planetă cu 7 miliarde de oameni.

Aici vorbim de două aspecte. O schimbare planetară globală atât a frecvenţei proprii a Pământului, cât şi a ADN-ului oamenilor. Vă rog să reţineţi că reptilienii sunt foarte pricepuţi în genetică, şi o folosesc de milioane de ani. De asemenea, aceşti reptilieni Draco şi Hidra fac astfel de modificări genetice şi de frecvenţă în multe alte lumi, sisteme stelare şi galaxii.

De ce? Pentru că ei au impresia că Universul este la dispoziţia lor pentru a-l modela aşa cum vor. Ei se simt conducătorii perfecţi ai Universului, în mod foarte arogant şi egoist.

Dar întrebarea care a rămas este "de ce"? De ce ar face asta reptilienii? Este vorba de controlul asupra resurselor şi al planetelor. Care este imaginea de ansamblu aici? Ce se petrece de fapt?

Aspectele principale sunt: conversie şi transformare. În această discuţie recentă cu contactele mele din Consiliul Andromeda am descoperit că reptilienii au folosit tehnologii specifice de modificare a frecvenţei, au folosit energii specific reptiliene, de mai mult timp, cu scopul de a pune bazele, de a creea o reţea energetică galactică de frecvenţe şi energii specific reptiliene. Scopul era acela de a schimba ADN-ul uman într-unul reptilian, şi asta nu numai pe planeta Pământ, ci şi pe toate planetele umane din Calea Lactee care astfel ar fi devenit reptiliene. Cu alte cuvinte, este vorba de o completă transformare şi conversie a fiecarei planete umane din această galaxie.

Ca exemplu vizual, imaginaţi-vă o plasă de pescuit compusă din noduri strategice care "împachetează" galaxia noastră. Cam aşa arată. Membrii Consiliului Andromeda mi-au arătat o anumită concentraţie de energie verde pulsatorie în spaţiul cosmic care se află în triangulaţia formată de Pământ, Marte şi Lună şi care apărea ca fiind un nod principal în această galaxie a acestei reţele energetice care "capturase" Calea Lactee.

Am aflat că evenimentul catastrofic care s-ar fi petrecut cu 360 de ani în viitor ar fi fost conversia şi transformarea totală, simultană şi definitivă a întregii galaxii Calea Lactee întro galaxie reptiliană, cu model vibratoriu reptilian şi ADN reptilian.

Această catastrofă s-ar fi petrecut daca Consiliul Andromeda nu ar fi făcut nimic pentru a opri acest eveniment.

Dacă "faceţi legăturile", descoperiţi că această interventie galactică nu vizează doar Pământul şi celelalte 20 de alte planete umane care sunt capturate de reptilieni (între care există două planete foarte asemănătoare Pământului dar care nu au o floră şi faună atât de diversificată ca cea de aici)...

Şi ţinănd cont de toate informaţiile la care am avut acces până acum, de faptul că reptilienii se consideră o specie dominantă în Univers, de faptul că Universul este la dispoziţia lor pentru bunul lor plac, de faptul că ei se simt îndreptăţiţi să controleze şi să consume totul din moment ce pentru ei alte forme de viaţă nu valoreaza nimic, de faptul că ei sunt atât de cruzi încât omoară fără remuşcari pe oricine, de faptul că ei consideră restul speciilor umane ca pe nişte vite demne doar de a fi mâncate, de faptul că ei deja au cucerit şi au convertit alte lumi şi alte galaxii...

Vă rog să vă daţi seama că reptilienii puseseră în aplicare un plan strategic minuţios, foarte exact, cu scopul de a schimba, converti şi transforma toate (repet - toate) planetele umane din galaxia aceasta, folosindu-se de tehnologii specifice de modificare a frecvenţei vibratorii şi de genetică avansată...
Vă rog să vă imaginaţi adevăratele dimensiuni ale acestei catastrofe care poate părea de neconceput pentru noi, oamenii...

Sumar

Oamenii de pe Pământ, şi de pe alte planete, au fost manipulaţi, controlaţi, abuzaţi, şi-au pierdut libertatea, şi-au pierdut fericirea, au fost folosiţi ca sclavi pentru a munci întrun sistem care este opresiv şi care este condus pe Pământ de către criminali cruzi, egoişti, obsedaţi de putere, cunoscuţi ca şi Illuminati, Cabala, Fostele Puteri, şi care sunt de fapt marionetele reptilienilor din Draco şi Hidra.

Personal cred că suntem cu adevărat binecuvântaţi că oamenii din Consiliul Andromeda, conduşi de oamenii din sistemul stelar Procyon, au decis să intervină cu mai mult de 10 ani în urmă, pentru a elibera planeta Pământ. Noi, aici, nu aveam tehnologia, mijloacele necesare, posibilităţile specifice dimensiunii superioare pentru a lupta cu şanse de succes împotriva reptilienilor...

În cele din urmă, Consiliul Andromeda nu a permis să aibă loc un genocid complet al diferitelor rase umane din Calea Lactee, din motivele deja enumerate până acum. Aici ne putem gândi şi la faptul că după un astfel de eveniment catastrofic, ar fi putut să urmeze în mod similar cucerirea galaxiei Andromeda...

Acest război de eliberare a Pământului nu ar fi putut să vină întrun moment mai potrivit, dat fiind faptul că planeta noastră şi noi, trecem acum printr-un proces de evoluţie spre o dimensiune superioară.

Extratereştrii din Consiliul Andromeda nu sunt salvatorii noştri. Dar eu cred că suntem binecuvântaţi că au intervenit pentru noi. Căci acum noi avem cu toţii ocazia să ne alegem viitorul, să ne îmbunătăţim viaţa, fără intervenţia şi controlul acestei rase malefice, crude, egoiste, şi parazite care sunt reptilienii Draco - Hidra.

Nota AIM: imaginile sunt cele folosite de Tolec în documentul original.

Urmează răspunsul lui Tolec la întrebarea "Ai primit informaţie concretă în legătură cu modul în care reptilienii au procedat pentru a-i influenţa pe cei din grupurile Illuminati, Francmasonerie, Cabala, etc? Era oare prin control mental telepatic, sau poate prin crearea unei anumite "atmosfere" mentale specifice pentru ca aceste grupuri să înflorească?"

Răspunsul comandantului principalei biosfere a Consiliului Andromeda urmează în rândurile de mai jos...

Reptilienii Draco-Hidra au făcut anumite înţelegeri contractuale cu grupările malefice aflate în spatele scenei, în schimbul cedării planetei şi a oamenilor de pe ea ca resurse, sclavi şi mâncare:

1) Le-au permis acestor grupuri de putere, cât şi familiilor lor, să aibă o viaţă plină de abundenţă, şi de putere, în cadrul grupurilor lor secrete, care se identificau prin semne specifice, secrete. Aici mă refer la anumite "strângeri de mână", semne cu degetele, etc, pe care numai membrii grupului le putea recunoaşte şi "descifra".

2) O altă înţelegere era că Pământul să fie împărţit (ca la piaţă) între reptilieni (care primeau zone întinse unde îşi stabileau oraşele) şi aceste grupuri "de putere" care primeau "domenii" uriaşe pentru folosinţă după bunul plac.

3) Cea mai importantă înţelegere era aceea de a avea acces la resurse de apă curată şi de aer curat.

De asemenea:

Dacă vreun membru al unei societăţi secrete malefice, îşi încălca înţelegerea contractuală, atunci el şi familia lui vor fi eliminati.

Dacă vreun membru al unei societăţi secrete malefice, care a depus jurământul în faţa conducătorilor acelui grup, face dezvăluiri în public, atunci ei vor fi eliminaţi împreună cu familiile lor şi vor fi încarceraţi în celule de detenţie reptiliene pentru a fi folosiţi ca mâncare.

Reptilienii Draco-Hidra nu au folosit numai controlul telepatic al minţii pentru a-i supune pe membrii grupurilor secrete; ei au făcut uz şi de metode de manipulare severe cum ar fi tortura cu şocuri electrice, pentru că mulţi dintre aceşti oameni au cipuri implantate în corp prin care ei pot fi ţinuţi sub control.

Vă rog să reţineţi, existau anumite zone de energie negativă (nesupunere civilă, scandaluri politice, extremişti religioşi, exerciţii militare) de pe glob unde s-au acumulat până la saturaţie aceste energii datorită "bombardamentului" continuu de la bazele reptiliene subterane şi submarine. Emiţătorii şi toate anexele împreună cu bazele subterane şi submarine au fost deja eliminate definitiv încă de acum o lună datorita acţiunilor echipei de comando condusă de oamenii din Procyon.

Umanitatea, oamenii de pe Pământ, au impresia greşită, falsă, că ei sunt cauza războaielor civile, a conflictelor politice şi militare. Realitatea este însă că toate acestea nu au fost decât mijloace de manipulare a oamenilor, folosite de către cei din grupurile secrete. Planurile lor erau de a reduce populaţia planetei de la 7 miliarde la numai câteva miloane pentru a putea să îi controleze mai bine pe cei rămaşi în viaţă. Odată cu îndepărtarea de pe Pământ a reptilienilor Draco şi Hidra şi a hibrizilor reptilieni-umani, au mai rămas doar cei care se află în diversele grupuri secrete, şi care sunt oameni.

În prezent, aceştia se luptă unii cu alţii pentru a câştiga rolul de "câine de pază" suprem pe acestă planetă.

Ei dispun de anumite tehnologii prin care pot controla populaţia, dar ca simpli oameni nu au acele puteri telepatice pentru controlul mental pe care reptilienii le au. Aceşti membri ai grupurilor secrete malefice ştiu acum că nu prea mai au mijloacele necesare odată cu plecarea reptilienilor. Ei se luptă acum pentru a câştiga poziţia supremă de conducere pe această planetă. Şi ei încă cred că pot menţine secretul grupurilor lor.

Dar este evident că nu vor putea să continue aşa. Cei care sunt cunoscuţi ca "defectori" sau "foşti", încep să facă dezvăluiri uluitoare despre toate aceste grupuri secrete, riscându-şi viaţa, pentru a arăta tuturor adevărul din spatele acestor secrete străvechi.

Din moment ce aceste grupuri malefice de oameni nu mai au capacitatea de a elimina pe aceşti "defectori", ei încep astfel încet-încet să-şi piardă influenţa asupra membrilor lor. Aceste grupuri malefice sunt în prezent expuse întregii lumi, iar acţiunile lor sunt dezvăluite tuturor.

Mulţi dintre aceşti membri nu ştiu încă că ei au fost păcăliţi şi minţiţi. Ei au crezut în mod greşit că fac un serviciu umanităţii prin menţinerea acelor secrete.

Atunci când Adevărul iese la Lumină, membrii grupurilor malefice vor fi surprinşi să descopere că ei s-au "închinat" de secole ca simpli sclavi în faţa unor "zei" malefici. De fapt, nu erau deloc zei. Aceşti reptilieni sunt doar fiinţe cu o frecvenţă de vibraţie scăzută din cea de-a 4-a densitate, care au capacităţi naturale diferite de ale noastre, şi care dispun de tehnologie superioară. Ei nu sunt deloc zei.

Sursa: AIM

No comments:

Post a Comment