Monday, May 28, 2012

Mesaj din partea Comandamentului Ashtar

(23 mai 2012; channeler: Greg Giles)

Există un anumit nivel de înțelegere pe care rasa umană încă nu l-a atins. Este nivelul la care noi idei și concepte încep să se manifeste în mințile voastre și, implicit, în societățile   cărora le aparțineți.
Noi, Comandamentul Ashtar, avem sarcina de a implanta lumilor de care ne interesăm, idei care să ridice conștiințele la nivele progresiv superioare. Impulsionate de ajutorul pe care-l acordăm, acele lumi își expansionează conștiința și încep să creeze sisteme mai armonioase și mai echilibrate. Acesta este cazul aici, în această perioadă, în lumea voastră. Prin tehnica încarnării sau reîncarnării, noi am însămânțat lumea voastră cu ființe care au adus cu ele idealuri superioare și concepte de structuri sociale pe care le-au implementat în conștiința colectivă în care au decis să trăiască.
Multe dintre aceste idei novatoare sunt obstrucționate de vechile concepte înrădăcinate în societatea umană actuală. Aceste idei noi sunt ridiculizate și blasfemiate de susținătorii vechilor structuri, reticenți și opozanți înverșunați la introducerea noului în oricare dintre domeniile vieții. Se procedează astfel încât noutatea să nu fie nici măcar discutată și analizată, de la început ea fiind repudiată ca dăunătoare. Și, din păcate, în marea majoritate a cazurilor, opozița tarată de vechile energii, are câștig inițial și pe o anumită perioadă de timp, deoarece știe cum să manipuleze o majoritate ignorantă, opacă la noutate și saturată de rutină. Cursul de apă își schimbă cu greu vadul, dacă vechea cale este suficient adâncită. Și, totuși, vine o vreme când “picătura chinezească” începe să-și producă efectele, deoarece, societatea, oricât ar fi ea de conservatoare, începe să-și dorească schimbarea, înnoirea. Această dorință stă în firea oricărei viețuitoare, ca o caracteristică cu care a fost înzestrată încă de la început de către Creator. Lipsa de mișcare, stagnarea înseamnă condamnarea la pieire, și asta este o atenționare încrustată în matricea oricărei creaturi. Dragilor, a venit momentul ca societatea voastră, care mult timp a bătut pasul pe loc, să facă saltul înainte pentru ca măcar cu acest salt să ajungă acolo unde trebuia să se afle de multă vreme.
Noi nu ne aflam aici pentru a catapulta societatea voastră în viitor. Noi ne aflam aici pentru a vă împărți darurile care v-au stat la dispoziție de multe secole. Dacă le-ați fi acceptat de la început, n-ar mai fi trebuit să treceți prin foarte multele greutăți cu care v-ați confruntat. Multă suferință ați fi putut evita și mare avans ați fi obținut în dezvoltarea societății umane, care, astăzi, s-ar fi aflat poate chiar dincolo de dimensiunea a 5-a. Acceptați și folosiți măcar această oportunitate care vi se oferă la încheierea acestui ciclu evolutiv. Alegerea vă aparține. Noi nu facem decât să vă ajutăm să fiți conștienți, să vă treziți, pentru ca alegerea greșită să nu poată fi scuzată prin “nu am știut, nu mi s-a spus”.
Noi dorim ca voi să înțelegeți aceasta foarte clar, pentru că prea mulți dintre voi încearcă cu înverșunare să impună modul lor de viață și concepțiile lor retrograde altora. Fiecare trebuie să înțeleagă că încălcarea Legii Liberului Arbitru de către cineva este un act samavolnic, intolerabil, care contravine unei legi fundamentale a creării și evoluției acestui univers. O asemenea încălcare nu poate rămâne fără efecte asupra inițiatorului, căci justiția imanentă este imuabilă. A-l respecta pe cel de lângă tine înseamnă a-L respecta pe Dumnezeu, indiferent dacă, după părerea ta, cel de lângă tine nu are dreptate. Prin aceasta, noi nu spunem ca trebuie să urmați principiile și convingerile altcuiva, dacă ele nu concordă cu ale voastre, spunem doar că alegerile celorlalți sunt suverane.

Aceasta este și cauza pentru care noi nu vom implementa, și nu putem implementa, sistemele noastre în lumea voastră, fără invitația, acceptul și participarea voastră colectivă. Noi știm că aceste sisteme ar fi foarte benefice societăților voastre, și, din acest motiv încercăm să vi le explicăm detaliat și să vă sprijinim să le implementați. Cu o singură condiție: SĂ LE ACCEPTAȚI ȘI SĂ NI LE SOLICITAȚI. Cu acordul și participarea voastră, la nivel colectiv (majoritar), sistemele noastre vă vor fi transferate și puse în aplicare. Vă rugăm, LĂSAȚI-VĂ AJUTAȚI!
Care este interesul nostru? Marea satisfacție pe care o obții când vezi că strădania de a readuce civilizația umană în marea Familie Universală s-a realizat. Prin această acțiune, toți avem de câștigat, în plan spiritual.
Am avut timp suficient să vedem care dintre sistemele voastre au deficiențe de concepție și care sunt acceptabile. Din păcate, extrem de puține sunt acelea care n-ar mai trebui modificate sau înlocuite. Asta are și o explicație: cam tot ceea ce s-a făcut la voi, a vizat satisfacerea interesului unui grup minoritar, în detrimentul majorității. Cei care au conceput sistemele au știut totdeauna ce fac, dar au cunoscut și cum trebuie făcut ca minoritatea lor să aibă de câștigat. Legile și reglementările de la voi sunt făcute astfel încât doar în aparență să apere interesul fiecăruia. Atunci când unii dintre voi s-au dumirit, și au înțeles șmecheia, glasul lor a fost reprimat cu litera unor legi strâmbe sau, dacă altfel nu s-a putut, prin forță.
Lista este lungă și nu este o sarcină ușoară ca aceste sisteme să fie demolate și înlocuite cu altele care adesea vor fi cu mult mai complexe, dar care, după implementare, se vor dovedi ușor de aplicat și mult mai eficiente. Unele dintre noile sisteme își vor dovedi eficiența în timp, motiv pentru care, uneori, societatea va considera că nu sunt viabile. Răbdarea se va dovedi, în aceste cazuri, atitudinea cea mai recomandată, dar, tocmai pe aceasta voi n-o prea cultivați, când este vorba de certificarea rezultatelor unei noutăți.
Noi avem mulți tehnicieni, designeri și planificatori foarte bine pregătiți, în fiecare domeniu al acestor sisteme, care ar fi valoroase pentru societatea voastră.
Permiteți-ne, ca atunci când va veni momentul, să vă explicăm în detaliu care sisteme au nevoie de imbunătățiri și adaptări și care trebuie înlocuite în totalitate.
Aplicarea noilor tehnologii, pe care noi vi le vom pune al dispoziție, va face ca totul să funcționeze fără poluare. Cunoaștem perfect și aplicăm în mod curent în alte locuri, sisteme de depoluare rapidă a mediului (aer, apă sol), oprirea eroziunilor, stăpânirea apelor agitate, controlul precipitațiilor (cantitativ și loc de aplicare), menținerea sub control a erupțiilor vulcanice, eradicarea bolilor etc. Sistemele pe care noi le implementăm au capacitatea de a se autoîntreține, ele nemainecesitând o activitate de mentenanță (întreținere).

Tot ceea ce intenționăm să facem, va respecta un program logic, în ordinea urgențelor, adică “ nu vom pune căruța înaintea cailor”, ca să ne folosim de o expresie uzitată la voi.
Mai întâi de toate, ar fi necesar ca voi să învățați cum să vă puteți concentra gândurile. Importanța acestei prime măsuri este evidentă, dacă vă gândiți că din cauza lipsei de focalizare a gîndurilor, utilizați doar o infimă cantitate din energia pe care o puteți preleva. (Nota C.M.: Majoritatea se pierde, mai precis, umple spațiul universului cu frânturi deformate de gânduri, adevărate cioburi împrăștiate în univers. Aceste energii devin entități de sine stătătoare, care pot fi utilizate de forțele primitive din astral, ca adevărate gloanțe energetice, împotriva unei ținte anume. Pe de altă parte, infinitele “cioburi” energetice aglomerează spațiile, la ore de vârf, îngreunând comunicațiile la mare distanță. Cantitatea acestor adevărate deșeuri energetice este inimaginabilă, dacă ne gândim că mintea unui om emite, în medie, în 24 de ore, peste 50.000 de gânduri. Ce poate face concentrarea gândurilor devine evidentă dacă vă amintiți că de curând un concurent la o emisiune tv. a demonstrat cum poate topi o lingură de metal prin atingere ușoară, dar cu maximă focalizare a gândului).
Practic, prin concentrarea gândului, veți putea face aproape orice. Noi dorim ca voi să înțelegeți mai bine puterea energiei voastre de concentrare și ce performanțe puteți atinge când vă concentrați asupra unei singure sarcini. (Nota C.M.: Am fost martor când cineva a reușit să redirecționeze un firicel de nor, pe care l-a amplificat și din care a plouat destul de abundent cca 20 de minute asupra zonei unde ne aflam).
Tot ceea ce vă propuneți să faceți se va putea rezolva foarte repede, voi nemaifiind nevoiți să întindeți o lucrare pe zile sau săptămâni, așa cum vi se întâmplă acum. Foarte limitatele voastre posibilități actuale vă consumă majoritatea vieții, aproape toate energiile, pentru spiritul vostru rămânându-vă extrem de puțin timp.
Aceasta este ideea asupra căreia dorim ca voi să va concentrați astăzi.
Ordonați-vă, mai întâi (pe o bucată de hârtie sau în minte), activitățile pe care intenționați să le realizați într-o perioadă (mai scurtă, la început; una, două zile). Selectați prima sarcină, din acest program, și încercați să nu vă mai gândiți absolut deloc la celelalte activități. Stați concentrați asupra ei până când o veți fi realizat în totalitate, așa cum ați gândit-o. Este bine să doriți ca acea activitate să o încheiați chiar mai înainte de timpul planificat. Exersați și nu vă descurajați dacă nu vă iese din prima. (Asta se va întâmpla numai din cauza fluctuațiilor în concentrare). Veți fi surprinși când veți constata că tentativa chiar a funcționat.
Vă dorim mult succes în acest experiment, la care vom fi și noi observatori (chiar dacă voi nu știți). După ce lista de lucrări a fost epuizată, întocmiți alta etc. Nu după mult timp, vă va intra în reflex, apoi, nu va mai fi nevoie de nici-o listă.

Noi suntem Familia voastră din Stele.




No comments:

Post a Comment