Tuesday, April 26, 2011

Armata S.U.A in Antarctica sub calota de gheata

Armata americana a cenzurat orice informatii cu privire la aceasta descoperire senzationala. in ciuda embargoului informational impus, au circulat diverse rapoarte prin care americanii au inceput, in secret, excavarea locului acestei descoperiri senzationale.

Presedintele Parlamentului Francez confirma ca e vorba de o structura veche de peste 12.000 de ani


Unele tari europene chiar au protestat fata de lucrarile de excavatie intreprinse de armata SUA, intrucat se stie ca Antarctica este teritoriu international protejat de orice exploatari facute de mana omului. Nicole Fontaine, fost presedinte al Parlamentului francez, chiar a declarat urmatoarele: “Daca armata americana a construit ceva acolo, ea violeaza Tratatul international privind Antarctica. Daca nu, trebuie sa vedem despre ce e vorba.

 

Poate fi ceva ce are o vechime de cel putin 12.000 de ani, ce a fost acoperit de gheturile Antarcticii. Aceasta ar reprezenta cea mai veche structura artificiala de pe planeta noastra. Pentagonul trebuie sa dezvaluie ceea ce ascunde”.

Americanii au transportat in Antarctica o giganta masinarie sfredelitoareImediat dupa aceea, unii observatori militari au observat transportul unor dispozitive robotice catre Polul Sud si au existat speculatii conform carora Fortele Aeriene Americane au transportat gigantica lor masina sfredelitoare “Subterrene” (alimentata cu energie nucleara) catre o baza secreta din Antarctica.

“Subterrene” este o masinarie capabila sa efectueze adevarate calatorii subpamantene, caci ea poate distruge toate rocile dure de pe suprafata Pamantului. Pentru “Subterrene” ar fi cu atat mai usor sa sparga un strat de gheata, oricat de gros ar fi acesta.

Cutremure si anomalii magnetice puternice in zona…

Tot in acel an 2001, s-au mai aflat vesti conform carora a fost nevoie de un echipaj medical de urgenta in acea zona, pentru a trata personalul care lucra sub gheata artica. si tot atunci, toata regiunea a fost zguduita de un cutremur neobisnuit de puternic. Seismologii au localizat epicentrul cutremurului chiar in locatia bizarei structuri de sub gheata.

Un alt eveniment important al anului 2001, dupa ce armata americana se pare ca a inceput sapaturile sub gheata, a fost aparitia unei anomalii magnetice puternice in acea zona, care s-a raspandit pana in vecinatatea bazei rusesti Vostok din Antarctica. Cercetatorii rusi au fost socati si uimiti de ceea ce au observat atunci.


O echipa de televiziune a disparut misterios in Antarctica…


In momentul in care opinia publica internationala incepuse sa fie interesata din ce in ce mai mult de sapaturile misterioase din Antarctica, au avut loc evenimentele teroriste de la 11 septembrie 2001 de la New York, abatand astfel atentia lumii. Sa fi fost evenimentele de la 9/11 o diversiune pentru a ascunde incredibila descoperire americana din Antarctica? Totul ar fi posibil in aceasta lume nebuna nebuna…

In timp ce lumea a inceput sa uite complet de acest eveniment, o echipa de televiziune din California n-a uitat si a pornit in noiembrie 2002 spre locul misterios din Antarctica. Dar echipa de televiziune a disparut la fel de misterios. Dar a fost descoperita o inregistrare video al acestei echipe, de catre fortele speciale SEAL ale Marinei Americane; in aceasta inregistrare se confirma prezenta unui artifact urias, aflat sub gheata – o masinarie preistorica, posibil de origine extraterestra.

“Guvernul SUA a spus ca va incerca sa blocheze difuzarea unei inregistrari video gasit de echipele de salvatori SEAL in Antarctica, inregistrarea ce ar contine dovada unei descoperiri arheologice masive ce s-ar afla la 3 kilometri sub gheata”, suna o declaratie de presa care a aparut pentru scurt timp pe site-ul televiziunii.
 
Tunelul timpului de deasupra Antarcticii

Cu cativa ani inainte, in anul 1995, a avut loc un eveniment si mai bizar, observat de cercetatorii britanici si americani, in apropierea locului in care a avut loc ciudata descoperire americana din aprilie 2001.


“In 1995, oameni de stiinta americani si britanici care au condus investigatii in Antarctica au facut o descoperire senzationala. Fizicianul american Marian McLein le-a spus cercetatorilor ca in apropierea polului sud a vazut un vartej de ceata gri pe 27 ianuarie, pe care l-au luat drept un simplu vortex de furtuna polara.


Totusi, vartejul nu si-a schimbat forma si nici nu s-a deplasat in decursul timpului. Asa ca au decis sa cerceteze fenomenul si au lansat un balon meteorologic garnisit cu echipamente de masurat viteza vantului, temperatura si umiditatea. Dar balonul s-a ridicat imediat si a disparut brusc in ceata.


Dupa un timp, cercetatorii au adus balonul la sol cu ajutorul franghiei legate dinainte de acesta. Surprinderea a venit din masuratorile citite pe aparate: cronometrul balonului arata data 27 ianuarie 1965, adica cu 30 de ani in urma.


Experimentul a fost repetat de cateva ori dupa ce s-au asigurat ca echipamentul balonului era in buna stare de functionare. Dar de fiecare data ceasul arata data cu 30 de ani in trecut. Fenomenul a fost numit “poarta temporala” si a fost raportat la Casa Alba.


Se presupune ca acel vartej de deasupra polului sud este un sui-generis tunel al timpului ce permite trecerea in alte dimensiuni temporale. Mai mult, s-au demarat programe de trimitere a oamenilor in timp. CIA si FBI se lupta pentru a controla proiectele care vor schimba cursul istoriei. Nu exista inca nici-o recunoastere oficiala a autoritatilor federale americane.”


Exista oare vreo legatura intre acest ciudat “tunel al timpului” si masinaria veche de cel putin 12.000 de ani de sub gheata Antarcticii? Daca da, de ce nu se fac publice aceste date? De ce numai unii vor sa detina controlul asupra tuturor descoperirilor importante ale omenirii ?

Sursa Inuaki

No comments:

Post a Comment