Tuesday, April 26, 2011

Marca genetica a geto-dacilor

Ipoteza
Marca genetica a geto-dacilor
Dr. Toni Victor Moldovan, Cluj (in poza)
Undeva in Galaxie, evolutia naturala a formulei A.D.N. a dus la aparitia primei fiinte umanoide capabila sa produca mijloace tehnice si ...in cele din urma sa practice ingineria genetica. Acel moment a adus primul eveniment important galactic: saltul tehnologic in terapiile genetice. Urmatorul eveniment important a constat in punerea in evidenta a corpului spiritual si a structurii sale eterice, care detine informatie genetica. De la acel nivel tehnologic, fiintele umanoide au imaginat o modalitate noua de reproducere, asexuata, care pe linga avantajele economice, asigura simplificarea formulei A.D.N. cu fiecare sarja de noi fiinte si o evolutie artificiala, condusa, a fiintelor umanoide. Modalitatea de reproducere a fiintelor extraterestre consta in racordarea unui corp fizic produs in laborator la un corp spiritual compatibil genetic, obtinut in urma unor programe de inginerie genetica standardizate, desfasurate pe diverse planete.
Practic, dintr-o formula A.D.N. initial extrem de complexa evoluata intr-un timp lung, greu de definit, "au explodat" o multitudine de variante A.D.N. inteligente, s-au desprins ramuri - rase umanoide care, cu fiecare sarja de fiinte devin mai inteligente si isi simplifica formula A.D.N.. Rasele umane actuale, ca si diversele subtipuri rasiale sunt rezultatul actiunii mai multor zei care, in programe de inginerie genetica usor diferite, au modelat omul "dupa chipul si asemanarea lor", adica dupa standardul A.D.N. produs la un moment dat. Productia unei anumite marci A.D.N. necesara unei singure generatii de fiinte extraterestre acopera perioada unui ciclu de evolutie umana pe Terra, desfasurat intre doua momente catastrofale, care pentru programul in curs se numesc "potop" si "apocalipsa". Timpul lor este diferit de timpul nostru linear datorita tehnicilor de distorsiune temporala. Astfel, un ciclu de evolutie umana pe Terra de 4000-6000 de ani acopera aproximativ perioada vietii unei fiinte extraterestre egala cu 900-1000 de ani.
Calatoria in timp, distorsiunile temporale, fac imposibila chiar si pentru EI ordonarea clara, succesiunea cronologica a diverselor marci A.D.N. in timpul Galactic. Cu alte cuvinte, nici macar EI nu sunt in stare sa prezinte ordonat arborele genealogic al creatiei, evolutia artificiala si increngatura fiintelor extraterestre. Cosmogoniile lasate de zei pamintenilor, usor de patruns pentru noi astazi, nu fac nici ele prea multa lumina in acest domeniu. Mayasii insa, ne povestesc despre "ZEII NUMERE INLANTUITI IN MARELE TIMP" . Aceste numere sunt dupa parerea mea codificari numerice de marci genetice produse de fiintele extraterestre in diverse segmente temporale, imposibil de ordonat cronologic. Programele de inginerie genetica practicate pe diverse planete au avut drept obiectiv crearea unor populatii caracterizate prin simplitate, puritate genetica (cit mai homozigote) si cit mai compatibile genetic cu marca genetica a corpurilor fizice produse in laborator.
Aceste populatii (sexul masculin) erau ucise in scopul captarii corpului spiritual necesar fabricarii de noi fiinte extraterestre.
Mai intii insa, corpurile spirituale trebuiau scanate (studiate in vederea stabilirii compatibilitatii genetice - "cercetate"), iar apoi erau marcate, "insemnate". Cercetarea genetica este o operatiune obisnuita in practica civilizatiilor extraterestre prezente pe Terra, care precede o recoltare de indivizi cu structuri A.D.N. diferite. Este descrisa chiar si in "Cartea egipteana a mortilor". Oh! si ce vad? Demoni, care, nemiscati ma urmaresc cu ochii... Acesti dusmani ai zeului Shu se pregatesc, Capul sa mi-l reteze, Si fruntea sa-mi cresteze, Ca, din porunca Stapinului lor, Sa ma batjocoreasca cum vor... (Capitolul XC) Programele zeilor, programul mondial de inginerie genetica, daca se poate vorbi despre asa ceva, a demarat sub semnul mai multor supercivilizatii, programele diverse fiind bine impartite geografic, in zone strict delimitate. Productia unei anumite marci A.D.N. necesara unei singure generatii de fiinte extraterestre acopera perioada unui ciclu de evolutie umana pe Terra, desfasurat intre doua momente catastrofale, care pentru programul in curs se numesc "potop" si "apocalipsa".
Acesta este, se pare, al cincelea ciclu de astfel de program pe Terra. Una dintre caracteristicile programului in curs consta in conflictul deschis intre supercivilizatia dumnezeului biblic (S.D.), al carui produs este poporul evreu si un complex de supercivilizatii ce detin baze subpamintene. Zeii poporului evreu au reusit un salt in homozigotare (puritate si simplitate genetica) comparativ cu restul zeilor, care au ramas la o marca A.D.N. mai apropiata de marca programului anterior potopului. Fiind concurentiale, supercivilizatiile extraterestre nu se sfiesc sa se arate cu degetul una pe cealalta, supercivilizatia dumnezeului biblic denumind lumea intraterestra (L.I.) "fiara". In preajma perioadei apocaliptice, care va incheia programul in curs, fiecare dintre supercivilizatii va practica propria operatiune de cercetare genetica si va incerca sa marcheze cit mai multi oameni care mai au inca o compatibilitate genetica cu EI.
Din "Apocalipsa -13" aflam: 16.Si ea (fiara) ii sileste pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci si pe cei slobozi si pe cei robi, ca sa-si puna semn pe mina lor cea dreapta sau pe frunte , 17. Incit nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, decit numai cel ce are semnul, adica, numele fiarei sau numarul numelui fiarei. 18. Aici este intelepciunea. Cine are pricepere sa socoteasca numarul fiarei; caci este numar de om. Si numarul ei este sase sute saizeci si sase. Sa vedem daca avem priceperea necesara!... Cu ce se ocupa oare programele zeilor? Ce rost au ele? Totul este creat pentru ca perpetuarea si perfectionarea genetica a speciilor extra/intraterestre sa fie posibila. Toata Biblia contine la urma urmei genetica, multa genetica. Astfel, dupa ce S.D. si-a incheiat cercetarea genetica preapocaliptica prin "pecetluirea", insemnarea "pe frunte" a celor 144.000 de compatibili genetic cu ei, cu "pecetea Viului Dumnezeu", acum este rindul L.I. sa-si continue cercetarea genetica.
"Pecetea Viului Dumnezeu" m-a dus cu gindul la o marcare a C.S. compatibile. Dumnezeu este fiinta in materie negativa structurata, asa cum mai scriam, dupa modelul holografic, conform caruia fiecare unitate de structura reprezinta imaginea intregului. Pecetluirea - marcarea este posibila tocmai datorita compatibilitatii genetice intre cei alesi si ingerii S.D., altfel fenomenul de reject genetic ar avea loc intre pecete - marker si C.S., iar marcarea nu ar mai fi posibila. Adaugarea markeru-lui pe C.S. face posibila captarea lui. Actiunea ingerilor L.I. este similara din punct de vedere al cercetarii genetice si al "pecetluirii" C.S. compatibile. Versetele 16, 17 si 18 vorbesc despre aceasta operatiune delicata, pe care o sufera o buna parte a populatiei, bineinteles, indiferent de rang, bogatii, etc. Cercetarea genetica duce la insemnarea celor compatibili, cu semnul fiarei, semnul - pecetea L.I., care poate fi tradusa in numele fiarei sau in numarul fiarei.
Aceasta este tot o pecete genetica, este marca A.D.N. comuna L.I. si unei bune parti a populatiei Terrei. Marca A.D.N. a L.I. este posibil sa contina o varietate mai larga de structuri A.D.N., tinind cont ca L.I. face parte dintr-o uniune de mai multe rase umanoide. Oricum, aceste structuri A.D.N. au o baza comuna, o structura unica, ce poate fi codificata numeric in numarul 666. Foarte probabil, structura aceasta, marca A.D.N. sintetizata in numarul de cod 666, este diferita de marca A.D.N. a ingerilor S.D., pentru care numarul de cod este diferit (de exemplu, 665?). Acest fapt permite captarea sigura si unica a C.S. insemnate cu structura 666, dupa momentul apocaliptic. In privinta expresiei "nimeni nu poate sa vinda sau sa cumpere, decit numai cel ce are semnul" ea se refera in mod sigur la a-ti vinde C.S. unei some de inger sau a cumpara pentru C.S. o soma de inger. Pe scurt, se refera la capacitatea de racord C.S. - soma de inger, pentru cel ce are semnul. Numai acela va putea fi racordat. Este logic.
Expresiile privind vinzarea, cumpararea, cu balanta cu recolta de griu, de secara etc. se regasesc in pildele biblice, asupra carora nu mai insist. Expresia in cauza nu are nici o legatura cu codurile bancare, cu activitatea financiara a lumii moderne sau cu un eventual crah al capitalurilor, desi evenimentele s-ar putea intimpla. Pista regasirii codului numeric 666 in anumite persoane - oameni, este de asemenea gresita. Codul 666 este "numar de om", oricare ar fi el, insa, compatibil genetic cu ingerii L.I. Reprezinta o structura genetica cunoscuta de mii de ani de S.D., din momentul scindarii evolutiei genetice a S.D. si a L.I., din momentul conflictului dintre Dumnezeu si Satana pe motivul conducerii destinelor programelor de inginerie genetica. Si ... ce legatura are asta cu geto-dacii? Are! In multe locuri ale teritoriului geto-dacic apare inscriptionat 666, sub forma "SSS" sau "CCC" - 6 grecesc sau VIVIVI - 6 latin.
Astfel de locuri sunt complexul de la Sarmisegetuza, opaitul de la Drobeta, o placa de marmura de la Tomis, o placa de marmura de la Tetovo (Macedonia).
Legatura dintre codul numeric 666 si geto-daci este usor deductibila din "rugamintea unei femei gete" gasita la Tomis, pe o placa de marmura. Stralucitoare, Curata, Mareata doamna, Sunt credincioasa. Sunt cu trei de sase. Dar atit te rog, Cindva sa ma ajuti Sa renasc. Decodarea textului este simpla: Zeule, sunt compatibila genetic cu tine (adica sunt stralucitoare, curata, credincioasa; mai mult decit atit, detin "numarul de om", codul numeric al marcii genetice 666; este aproape sigur ca ma vei reincarna intr-o fiinta extraterestra. In concluzie, codul numeric 666 codifica marca genetica a getilor sau si a getilor. Ramine doar ca geneticienii "sa aiba priceperea sa socoteasca numarul". Zeii au stiut ca omul va ajunge in timpul tehnic prielnic acestei operatiuni. Asteptam cu interes socoteala unui dac destept!

No comments:

Post a Comment