Wednesday, April 27, 2011

A început drumul "Marii Treceri"! Ascultaţi vocea sufletului vostru!

Ne pregătim să înţelegem ce va fi…ascultăm lucruri pe care nu ni le imaginăm…vedem deja imagini pe care mintea multora dintre noi le refuză…ne închinăm şi ne rugăm la Dumnezeu căci vine marea schimbare…
      S-au scris multe despre sfârşitul timpului şi 21 decembrie 2012, dată la care celebrul calendar Maya se încheie brusc.
      Un lucru interesant este ca Mayaşii, care erau foarte avansaţi în astronomie, calculaseră date cosmice până la milioane de ani în trecut. De ce calendarul lor se încheie la solstiţiul de iarnă din anul 2012?
      La fel de tulburător este faptul că în cu totul altă parte a lumii, tradiţia Kalachakra (Roata Timpului) afirmă că după 960 de ani de la revelarea învăţăturii secrete în Tibet (care s-a făcut în anul 1027) va veni o perioadă de 25 de ani care va culmina cu Sfârşitul Timpului. O matematică simplă ne duce la un rezultat şocant: 1027 + 960 + 25 = 2012.
      Pe măsură ce ne apropiem de anul 2012 şi intrăm în era Vărsătorului, transformarea conştiinţei colective a umanităţii se va face fără cataclisme sau va fi nevoie de o mare purificare şi "triere", aşa cum tradiţia indienilor Hopi (şi multe altele) susţine?
      Dumnezeu nu bate cu parul spun bătrânii noştri şi…nu greşesc cu numic!!!
      Astăzi suntem la marginea Timpului şi întreaga realitate se va întoarce "pe dos". Acelaşi lucru s-a întâmplat în Atlantida cu mii de ani în urmă, când, ca şi acum, pe Pământ domneau lăcomia, setea de putere şi tehnologia, în detrimentul spiritualităţii.
      În Biblie se spune că grâul va fi separat de neghină. Această "triere" deja se desfăşoară sub ochii noştri. Puţini vor fi cei aleşi şi doar dacă sufletul, spiritul lor, vor fi atât de „înalte şi bune” încât să-i treacă prin marea încercare!!!
      Emisfera nordică, adică partea de Pământ pe care ne ducem şi noi, românii, traiul necăjit de zi cu zi, va trece "prin foc" datorită unui eveniment ce apare în centrul galaxiei noastre. Recente descoperiri astronomice vin în sprijinul afirmaţiei că multiple schimbări planetare au început deja şi acestea se vor intensifica pe măsura ce ne apropiem de anul… 2012!!!
      La începutul anului 2004, magazinul "Fortune" şi ziarul "The Guardian" au făcut public un raport al Pentagonului. Care afirmă că în următorii ani ne putem aştepta la: schimbări bruşte de climă care vor duce planeta la anarhie; după anul 2010 Europa va suporta o schimbare radicală de climă.  Numeroase perioade de secetă vor afecta majoritatea "grânarelor" lumii; ameninţările nucleare se vor intensifica; Marea Britanie şi ţările vecine se vor îndrepta către un climat Siberian; schimbarea climei va fi o ameninţare mai mare decât cea teroristă.
      Două articole recente publicate în "Fortune" şi "Common Dreams" descriu cum aceste schimbări sunt asociate cu ultima eră glaciară, care s-a petrecut acum… 13.000 de ani!!! Şi se pare că se va petrece din nou…
      Raportul armatei americane mai arată că, paradoxal, vara va fi din ce în ce mai caldă, ceea ce va duce la o şi mai rapidă topire a gheţarilor, cu consecinţe grave asupra curenţilor oceanici şi a climei zonale. La extrem, se poate ajunge la ierni cu temperaturi foarte scăzute, similare Siberiei, în ţările de pe malurile Atlanticului de nord.  
      Calea Lactee este galaxia din care face parte sistemul nostru solar. Privită din profil, arată ca o pâine rotunda cu un mijloc (centru) proeminent. Centrul galaxiei (descoperit în 1917) se comportă ca o inimă ce pulsează lent, trimiţând în spaţiu o energie misterioasă.
     Fizicianului Paul LaViolette afirmă în cartea sa "Pământul incendiat" că aproximativ la fiecare 13.000 de ani Pământul primeşte un val de energie dinspre centru galactic care duce la schimbări majore şi…catastrofe. Ultima dată s-a întâmplat la sfârşitul erei glaciare.
     Mai mult, LaViolette a examinat probe din gheaţa Groenlandei şi a descoperit straturi de Iridium, element provenit din centrul galaxiei. Toate aceste "ploi" galactice au perioade de 13.000 de ani. Vedeţi acum legătura cu calendarul Maya sau predicţiile tibetanilor?
      Pentru ca imaginea pe care v-o faceţi despre ce va urma, despre ce am început să trăim, despre marea trecere prin Centura Fotonică…mai prezentăm un document!  
     Avertisment dat omenirii de echipe de cercetători din Statele Unite şi Anglia:
      Proporţiile calamităţii care s-a abătut asupra Asiei, vor pali în comparaţie cu evenimentul apocaliptic care se apropie. Oamenii de ştiinţă susţin că Pământul se va confrunta în curând cu un fenomen tsunami mai distrugător decât orice catastrofă naturală ştiută.
     Cercetătorii spun ca un val tsunami enorm, provocat de o erupţie a vulcanului din La Palma, insulele Canare, va acoperi coasta de est a Statelor Unite si vestul Europei. Milioane de oameni vor suferi, milioane de oameni vor muri… La aceasta oră, ochii geologilor din întreaga lume sunt aţintiţi asupra insulelor Canare, din largul coastelor marocane. Aici se afla ceea ce savanţii consideră a fi pericolul numărul unu pentru omenire: vulcanul Cumbre Vieja, de pe La Palma, una din cele şapte insule vulcanice care compun arhipeleagul Canare. Oamenii de ştiinţă cred că, în următoarele doua decenii, aceasta zona va fi scena unei catastrofe mondiale. Nu se ştie când dar dezastrul va fi declanşat de năruirea insulei La Palma, în urma erupţiei vulcanului Cumbre Vieja!!!
       Datele adunate arată că erupţia va provoca prăbuşirea în ocean a unei mase de rocă de 500 de kilometri cubi, cântărind peste 500 de miliarde de tone. Ce efect va avea acest uriaş fenomen natural? Cutremur major urmat de un  tsunami de proporţii gigantice. Potrivit lui Bill McGuire, directorul Centrului de Cercetari Benfield Grieg Hazard de la Universitatea din Londra, valul va avea câteva sute de metri înălţime şi o viteza de… 800 de kilometri pe oră!!!
 
      Ştiu că este greu de crezut că aşa ceva se poate întâmpla dar…iată adevăruri pe care mulţi dintre voi nu le ştiţi, iată cum a fost în trecut:
 
      1 Noiembrie 1755 - După ce un cutremur puternic a distrus oraşul Lisabona, din Portugalia, şi s-a resimţit în mai multe alte ţări europene, 60.000 de oameni au murit în urma… tsunamiului care a fost provocat, dar şi din cauza incendiilor izbucnite pe continent.
      27 august 1883 - Erupţiile vulcanului Krakatoa au provocat un tsunami care a adus sfârşitul pentru 36.000 de oameni în insulele indoneziene Java şi Sumatra. Puterea valurilor a adus la mal… 600 de tone de corali.
      15 iunie 1896. Valuri înalte de… 30 de metri, create de un cutremur, au "măturat" coasta estică a Japoniei. Aproximativ 27.000 de oameni au murit atunci. Luna trecută , la Fukushima, valul ucigaş a avut maxim…10 metrii!!!
      9 iulie 1958. Considerat cel mai mare din istorie, tsunamiul din Lituya Bay, Alaska, provocat de un cutremur de 8,3 grade, a atins o înălţime de… 576 de metri în golf, însă datorită faptului că zona este una relativ izolată, singurele victime au fost… 2 pescari surprinşi într-o barcă!!!
 
      Cine îşi poate imagina un val înalt de…jumătate de kilometru?
      Ce minte poate gândi astfel de cataclisme?
     Ce suflet va fi în stare să rămână în credinţă şi rugăciune în faţa unei astfel de grozăvenii?
     Câţi vor mai putea spune dar mai ales câţi vor mai  simţi că DUMNEZEU este CALEA…ADEVĂRUL…şi VIAŢA?

No comments:

Post a Comment