Tuesday, July 17, 2012

Piramidele s-au activat energetic


Desi NASA a ocultat cat a putut norul ciudat de fotoni cu care este invaluit acum sistemul solar, informatia s-a scurs totusi de la unii oameni de stiinta.

Şi acum, pe masura ce se apropie si devine tot mai evident norul amenintator, acesta afecteaza deja Soarele si planetele in moduri masurabile.

Si mai uimitor este faptul ca, pe masura ce aceasta energie bizara invadeaza spatiul Pamantului nostru, unele dintre cele mai faimoase piramide din lume incep sa genereze o energie foarte intensa.

Mai multe incidente incredibile, in care raze vizibile de energie faceau un adevarat foc de artificii spre cer, tintind in spatiu spre regiunea norului fotonic, sunt bine documentate.

NASA si Agentia Spatiala Europeana au avertizat lumea inca din 2010, ca timp de 2 ani vor exista catastrofe care se vor desfasura in cursul anului 2012 si 2013. Au fost putin ascultati.

Concomitent, oamenii din intreaga lume au inceput sa auda si sa inregistreze sunete infricosatoare si zgomote care dau senzatia ca Pamantul insusi geme si se tanguie.

Toate fenomenele extraordinare masurate pana acum, inclusiv cele generate de Soare si nemaivazute pana in prezent, par sa fie centrate de norul fotonic, pe care unii l-au numit un "potential eveniment spatial al Judecatii de Apoi."

Piramidele antice se trezesc, dupa secole si chiar milenii de somn

Dr. Demetriev a aratat ca atat Voyager 1 si 2, aceste sonde au raportat ca intregul sistem solar este la un mare risc.

Merah Opher, un investigator NASA sustine ca acest nor interstelar de energie este instabil si tulburent....

Recent, guvernul chinez a inceput monitorizarea indeaproape a piramidei XIANYANG pentru semne de activitate inca din 2010, o echipa de oameni de stiinta au investigat piramida si cred ca aceasta ar putea avea origini extraterestre.

Unii turisti tipa, altii filmeaza clipuri pripite cu telefoanele si cu camerele lor, in timp ce piramida Mayasa se zdruncina. Dar nu a urmat nici un cutremur ... in schimb, un fascicul de lumina stralucitoare s-a indreptat spre cer, in spatiu, incepand de la dimensiunea unui creion pana la dimensiunea unei grinzi , facandu-i pe privitorii mirati sa se intrebe ce insemna acest fenomen.

Piramida bosniaca a Soarelui, Visoko, Bosnia-Hertegovina

O echipa de fizicieni a detectat un fascicul de energie care vine prin varful piramidei bosniece a Soarelui. Raza fasciculului este de 4,5 metri, cu o frecvența de 28 kHz. Fasciculul este continuu si puterea sa creste pe masura ce se mișca in sus si se departeaza de baza piramidei. Fenomenul contrazice legile cunoscute ale fizicii si tehnologiei. Acesta este prima dovada a unei tehnologii non-herziene de pe Planeta. Se pare ca constructorii piramidei au creat o mașina de miscare perpetua (un perpetuum mobile) cu mult timp in urma si aceasta “masina de energie” inca funcționeaza.

În labirintul subteran, in 2010, s-au descoperit trei camere si un mic lac albastru. Screening-ul energiei arata ca nivelul de ionizare este de 43 de ori mai mare decat concentratia medie din afara, ceea ce transforma camerele subterane in “camere de vindecare”.


Detectarile electromagnetice ulterioare, in 2011, au confirmat faptul ca nivelurile radiatiilor negative conform grilelor Hartman, Curry si Schneider sunt egale cu zero in tuneluri. Nu au fost gasite radiatii tehnice (de la liniile de alimentare si / sau alte tehnologii) in tuneluri si nici radioactivitate cosmica. Sculpturile ceramice gasite in interiorul piramidei sunt pozitionate pe fluxurile de apa subterana si energia negativa este transformata in energie pozitiva.

Martorii care au captat fotografia nu au vazut nimic in momentul cand au facut fotografiile, fasciculul fiind surprins doar de ochiul sensibil al aparatului de fotografiat.

Sursa: Esoterism

No comments:

Post a Comment