Monday, July 16, 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (16a)

[urmare din partea a patruzecea]
Proiectul Disclosure (Dezvăluirea) este vital pentru evoluţia omenirii, însă el este intim corelat cu acţiunea de arestare în masă a membrilor "elitei" satanice. De asemenea, el depinde mult şi de colaborarea cu mass-media, care va juca un rol esenţial în circuitul evenimentelor viitoare.

Tensiunea subtilă formidabilă care există în acest moment la nivel mondial ne face impresia unei "fierberi" sub presiune a situaţiei generale; fără îndoială că ea se datorează luptei care se duce între sistemul de corupţie şi teroare - ce a fost incredibil de bine pus la punct de către cabala criminală masonică în ultimii zeci de ani - şi facţiunea benefică ce înglobează militari, organizaţii secrete pozitive, "lucrători ai luminii" şi civilizaţii ET benefice.

Putem remarca această tensiune chiar şi din anumite elemente de natură fizică, din declaraţii, ipostaze şi tendinţe care nu ar fi putut să apară în mass-media în urmă cu câţiva ani. De pildă, tot mai des sunt date publicităţii diferite anunţuri despre viaţa şi civilizaţiile extraterestre, despre descoperirile astrofizicienilor (în special în legătură cu observarea exoplanetelor, adică a acelor planete care au sau ar putea avea condiţii de viaţă asemănătoare cu cele ale Pământului), dar mai ales încep să apară informaţii ultrasecrete din perioada postbelică, care scot la iveală o parte dintre evenimentele ce au fost tăinuite despre extratereştri şi despre fenomenul OZN. Aceasta nu semnifică o Dezvăluire plenară, dar reprezintă totuşi un bun început al ei.

Una dintre aceste declaraţii recente e cea a lui Chase Brandon, fost lucrător în cadrul CIA, care certifică faptul că evenimentul petrecut acum 65 de ani la Roswell (New Mexico), pe 8 iulie 1947, a reprezentat cu adevărat prăbuşirea unei farfurii zburătoare şi că el însuşi a avut acces direct la acele dovezi în timp ce era angajat al CIA. Clipul video în care se vorbeşte despre declaraţia lui Chase Brandon poate fi urmărit aici:
Cazul Roswell a fost unul dintre cele mai mediatizate cazuri OZN, fiind "rezolvat" de autorităţi prin verdictul de "balon meteorologic".

În realitate, evenimentele au fost cu totul altele, iar despre complexitatea şi implicaţiile lor se poate afla din cartea colonelului Philip Corso: The Day After Roswell (Ziua de după Roswell), apărută şi în ediţie românească. Cartea este considerată de mulţi ca fiind cea mai reprezentativă asupra cazului (datorită implicării directe a colonelului Corso în manipularea artefactelor extraterestre după prăbuşirea navei, precum şi datorită informaţiilor secrete de natură militară pe care acesta le-a furnizat în conţinutul ei); un sinopsis al cărţii poate fi citit aici: http://en.wikipedia.org/...The_Day_After_Roswell.

Noi detalii şi documente care sprijină aceste informaţii au fost recent publicate pe site-ul FBI Records: The Vault, în special despre ştirea foarte ocultată de-a lungul timpului că la Roswell nu s-a prăbuşit doar un singur OZN, ci trei astfel de farfurii zburătoare. Documentul este prezentat sub titlul Guy Hottel şi cuprinde două pagini: http://vault.fbi.gov/.../view.

De altfel, FBI a publicat o serie de alte documente care atestă realitatea fenomenului OZN, aşa cum au fost ele studiate şi elaborate între anii 1947 şi 1954; pentru conformitate se poate consulta materialul de la adresa: http://vault.fbi.gov/UFO.

Dovezile despre prăbuşirea unui OZN la Roswell în 1947 şi capturarea cu acea ocazie a unor fiinţe extraterestre ("mici cenuşii") au fost întărite de fizicianul atomist Stanton T. Friedman, care a fost prima personalitate ştiinţifică civilă ce a lucrat la acest caz în anul 1947. Cel mai documentat film despre cazul Roswell, cu dovezi şi imagini uimitoare, poate fi urmărit aici:
De asemenea, reputatul ufolog american Timothy Good, cercetător cu o solidă pregătire militară şi academică, a făcut recent o declaraţie extraordinară în ceea ce priveşte realitatea contactelor realizate de guvernele lumii şi unele rase de extratereştri. În cadrul interviului luat de Frank Skinner la postul BBC2 (Opinionated Show), Timothy Good a menţionat faptul că preşedintele american Dwight Eisenhower a avut trei întâlniri separate cu fiinţele extraterestre în timpul primului său mandat.

Aspectul era cunoscut din diferite alte publicaţii despre fenomenul OZN, însă această declaraţie a fost prima care a provenit de la o oficialitate academică şi chiar guvernamentală, deoarece Timothy Good a fost consultant ştiinţific al Congresului SUA şi al Pentagonului.

În luna februarie a anului 1954, Eisenhower a avut trei întâlniri separate cu două rase extraterestre la baza militară Holloman din New Mexico, în timp ce oficialii şi întreaga naţiune a fost informată că el se afla în vacanţă în staţiunea Palm Springs din California. Comunicarea dintre oficialităţile pământeşti şi cele extraterestre s-a realizat telepatic. Prima dintre ele a fost cu o rasă "nordică" (marii blonzi), cel mai probabil pleiadieni, iar celelalte două cu aşa-zişii "mici cenuşii" (greys).

Există multe speculaţii cu privire la ceea ce s-a petrecut în realitate la faţa locului; iniţial, Einsehower a vrut să semneze "contractul" Pământului cu rasa ET a "marilor blonzi", care ofereau o variantă paşnică şi minunată de dezvoltare a planetei prin introducerea unor tehnologii uimitoare bazate pe energie liberă, cu condiţia ca forţele militare să renunţe în totalitate la război şi la armamentul atomic.

Această condiţie a fost considerată inacceptabilă de reprezentanţii cabalei criminale, care au fost prezenţi la acea întâlnire. Astfel, ei au motivat că Pământul ar fi rămas fără apărare şi că pleiadienii ar fi vrut de fapt să ne cucerească în acest fel, imediat după ce am fi rămas lipsiţi de "apărare". O motivaţie infantilă, deoarece diferenţa de tehnologie era imensă şi, dacă acestea ar fi fost adevăratele intenţii ale civilizaţiei pleiadiene, ea nu ar fi avut deloc nevoie de o astfel de condiţie, ci ar fi putut oricând să dispună de anihilarea oricăror focoase nucleare şi, prin urmare, de cucerirea doar în câteva ore sau câteva zile a planetei noastre.

De fapt, acela a fost momentul unui "puci" extraordinar pe care cabala criminală l-a realizat la baza militară Holloman; ceea ce s-a petrecut atunci pare să fi fost "momentul pierdut al omenirii". Eisenhower a fost ameninţat cu moartea de oficialii FBI, care erau marionetele cabalei criminale masonice, şi forţat în acest fel să refuze propunerea. Dacă el ar fi realizat înţelegerea cu "marii blonzi", orice plan de control şi supunere a omenirii de către "Iluminaţi" ar fi fost iremediabil sortit eşecului, deoarece ar fi urmat anunţul oficial făcut întregii omeniri despre prezenţa şi conlucrarea cu pleiadienii, după care s-ar fi pătruns repede într-o eră a păcii şi dezvoltării tehnologice şi spirituale fără precedent.

În loc de aceasta, "elita" satanică a forţat înţelegerea cu "micii cenuşii", care erau executanţii reptilienilor draconieni. Acea înţelegere a însemnat o conlucrare malefică bazată pe înşelăciune şi minciună. Au urmat zeci de mii de răpiri de fiinţe umane, construirea unor baze militare de cercetare şi inginerie reversă şi iniţierea unor "proiecte negre" teribile pentru omenire.

Între timp, alte naţiuni de pe suprafaţa globului purtau de asemenea discuţii cu reprezentanţi ai diferitelor rase extraterestre, dar întotdeauna, în baza unui pact satanic aproape de neînţeles şi a unei frici teribile, aceste contacte la nivel guvernamental au fost ţinute în cel mai strict secret şi neîmpărtăşite opiniei publice.

De exemplu, Winston Churchill a dat ordinul ca epava unui OZN prăbuşit, ce a fost descoperită de piloţii aviaţiei britanice pe coasta de Est a Angliei la întoarcerea lor dintr-o misiune de recunoaştere deasupra Franţei în Cel de Al Doilea Război Mondial, să fie ascunsă şi depozitată la loc sigur, fără ca populaţia civilă să afle ceva despre existenţa acelei nave extraterestre.

Datele problemei tind să se modifice însă foarte repede în această perioadă. Dezvăluirile încep să fie tot mai dese, documentele vechi şi înalt secretizate încep să iasă de la "naftalină" şi chiar unele agenţii guvernamentale, precum NASA, dau dovadă de timide acţiuni în tentativa lor de a revela unele dintre informaţiile ascunse până acum, însă "năravurile" vechi sunt foarte puternice.

De pildă, în ultimele luni au început să apară ştiri şi observaţii despre nave extraterestre gigantice, care sunt surprinse în imediata vecinătate a Soarelui. Din păcate, aceste filmări video sau fotografii realizate de sateliţii NASA specializaţi pentru studiul activităţii solare (cum ar fi satelitul SOHO) fie sunt ignorate de către specialişti, fie sunt interpretate într-un mod penibil; bravii oameni de ştiinţă contemporani sunt foarte inventivi atunci când este vorba să găsească "explicaţii naturale" la orice tinde să le zdruncine ideile şi concepţiile prăfuite de materialism şi ignoranţă.

Câteva exemple în acest sens vor fi edificatoare. La data de 24 aprilie 2012, satelitul SOHO a fotografiat prezenţa unei structuri artificiale gigantice, care zbura în imediata vecinătate a Soarelui; structura semăna cu un obiect de forma oarecum cilindrică, aparent secţionat, ce părea să aibă un fel de "braţ" ataşat. Aşa cum era de aşteptat, NASA a păstrat tăcerea asupra acestui fenomen, lăsând alţi "experţi" să-şi dea cu părerea (http://www.huffingtonpost.com/...ufo-near-the-sun). O prezentare frumoasă a acestor fotografii realizate de camerele de filmat ale satelitului poate fi urmărită aici:
Este posibil ca acel fenomen să fi fost în legătură cu o altă filmare care a făcut furori la sfârşitul anului trecut, când pe data de 1 decembrie telescopul IMAGERY-1 a fotografiat o emisie coronară a Soarelui. Marea surpriză a constat în faptul că jetul foarte puternic de plasmă a pus totodată în evidenţă prezenţa unei nave extraterestre uriaşe, care staţiona nevăzută până atunci undeva între planeta Mercur şi Soare. Deşi foarte scurtă, filmarea este însă suficientă pentru a reflecta dimensiunea extraordinară a navei extraterestre (http://www.huffingtonpost.com/...mercury-ufo).

Mulţimea observaţiilor extraordinare în legătură cu prezenţa unor OZN-uri gigantice lângă Soare se măreşte cu încă o dovadă substanţială furnizată tot de satelitul SOHO, pe 11 martie 2012, când a fost observată o imensă sferă materială de culoare neagră, de mărimea planetei Jupiter, legată de Soare printr-un fel de "cordon ombilical". Clipul video poate fi urmărit aici:
şi, de asemenea, aici:
Despre această structură materială, numită "biosferă" (un fel de navă-mamă gigantică, adeseori de dimensiunea unei mari planete), reprezentantul uman al Consiliului Andromeda afirmă că ea reprezintă una dintre navele uriaşe ale Confederaţiei, care a efectuat atunci anumite operaţii stelare de facilitare a unor procese în interiorul Soarelui, graţie unor tehnologii extrem de avansate pe care le deţine.

Odiseea observaţiilor realizate de sateliţii heliosferici nu s-a încheiat însă aici, ci a continuat cu extraordinara filmare din data de 5 mai 2012 a unui obiect misterios, comparabil ca mărime cu planeta Jupiter. La o zi după postarea pe YouTube a clipului video respectiv de către utilizatorul "rob19791", NASA a oprit accesul la imaginile transmise de Observatorul Solar şi Heliosferic, fără să ofere nicio explicaţie pentru aceasta. Detalii despre aceste aspecte pot fi urmărite în articolul din versiunea online a ziarului Daily Mail, care totodată prezintă şi o sinteză a unora dintre observaţiile anterioare: http://www.dailymail.co.uk/...NASA-coverup-finds-UFO.

Prin urmare, acţiunea de acoperire şi tăinuire a unor informaţii extrem de importante, ce ar putea deschide perspective excepţionale pentru înţelegerea şi progresul omenirii sunt secretizate în continuare de către autorităţi şi de către agenţiile guvernamentale, într-o dementă încăpăţânare şi dorinţă de control a informaţiei. Sistemul de secretizare şi dezinformare publică a fost atât de bine pus la punct, încât în prezent ne confruntăm chiar cu o veritabilă abulie a majorităţii fiinţelor umane, care nu numai că nu ştie nimic din ceea ce se petrece pe Pământ, dar chiar dacă află ceva în legătură cu aceste aspecte, joacă perfect rolul unui zombi.

S-a ajuns astfel în situaţia paradoxală că, după ani întregi în care unele organizaţii sau grupuri excepţional de bine pregătite au realizat o muncă asiduă de revelare a unor adevăruri teribile în legătură cu "elita" satanică a masoneriei şi acţiunile ei abominabile împotriva omenirii, totuşi să nu se petreacă absolut nimic, să nu se reacţioneze în niciun fel, să nu se ia nicio măsură de către autorităţile abilitate.

Au fost identificate numele membrilor cabalei criminale şi au fost pregătite toate datele în legătură cu faptele săvârşite de ei; s-au prezentat astfel dovezi clare, concise şi foarte bine documentate tuturor agenţiilor internaţionale, dintre care cele americane, canadiene, europene şi cele din Marea Britanie ocupă un loc aparte: Biroul de Investigare Federală, Departamentul Securităţii Statale, Departamentul Apărării, CIA, agenţiile britanice MI-5 etc., Interpolul, Europolul, Agenţiile Poliţieneşti din Germania, Bundesbank şi multe altele.

Cu toate acestea, nimic nu a părut să aibă vreun efect şi nicio acţiune nu a fost demarată în legătură cu sesizările făcute şi cu dovezile care au fost oferite. Cabala criminală are rădăcinile atât de adânc înfipte în instituţiile guvernamentale, încât aparent nimeni şi nimic nu poate zdruncina acest monolit satanic din corupţia şi mizeria umană de nedescris, ce îl caracterizează. Oferim un singur exemplu recent, uluitor în opinia noastră, cel al furtului realizat de cabala masonică din banca Scoţiei (Royal Bank of Scotland), în valoare de 15 trilioane de dolari.

Documentele complete în legătură cu acest inconceptibil furt au fost prezentate integral Camerei Lorzilor, dar şi altor agenţii şi autorităţi din Regatul Unit. Nimeni nu a reacţionat, nimeni nu a fost anchetat.

Pe de altă parte, mass-media este pe aceeaşi lungime de undă: o ceaţă opacă, un fel de îndobitocire crasă a populaţie pare să se manifeste zi de zi prin intermediul programelor "de ştiri". Aceste ştiri se referă însă la "importantele" vedete autohtone sau internaţionale, la lăutari sau la alte bazaconii, în loc să fie prezentată în detaliu adevărata situaţie din Siria sau informaţiile privind sutele de cutremure care au loc zilnic, în ultimele 2 luni, pe suprafaţa Pământului; sau date despre chemtrails ori despre influenţarea vremii prin mijloace tehnologice secrete, ce provoacă pagube de miliarde de dolari şi moartea a zeci şi chiar sute de persoane.

Amintim despre toate aceste lucruri, deoarece observăm un fel de coabitare malefică între conştiinţa omului de rând, care se simte atras şi mulţumit de ceea ce i se oferă - cu condiţia să nu pună întrebări şi să nu cerceteze - şi sistemul "elitei" masonice, care îi atrage pe cei slabi sau impuri sufleteşte. În felul acesta ruptura între oameni se adânceşte din ce în ce mai mult, deoarece aproape fiecare îşi zice în sinea lui: "Lasă, poate nu e chiar aşa, poate că doar mi se pare mie sau exagerează unii... Mai bine să rămân deoparte, să nu mă intereseze. Sper că totul se va încheia cu bine, iar eu îmi voi păstra slujba şi salariul."

Dar, dacă atitudinea lor ar fi cu adevărat integră, fermă, curajoasă, eroică şi dacă ei s-ar bucura de o anumită luciditate şi puritate sufletească, toţi aceştia şi-ar da seama că în realitate ei se "prostituează" şi totodată se alienează, separându-se de ceilalţi şi devenind din ce în ce mai egoişti în temerile şi dorinţele lor meschine.

În aceste condiţii, masele largi de oameni au un cuvânt greu de spus. Acolo unde autorităţile sunt vândute întunericului şi corupte până la os, trebuie să acţioneze justiţia celor mulţi. Prin urmare, în prezent se lucrează la elaborarea documentelor necesare pentru a permite civililor să exercite presiuni asupra autorităţilor, pentru ca acestea să expună adevărurile ascunse; documente care să permită înlocuirea cât mai grabnică a sistemului financiar mondial corupt; şi documente necesare pentru aducerea tuturor membrilor "elitei" satanice a masonilor în faţa justiţiei, astfel încât întreaga populaţie a lumii să afle despre acţiunile lor abominabile şi despre planurile lor satanice în ceea ce priveşte planeta noastră şi viitorul nostru ca specie umană.

Sistemul însuşi a fost construit într-un mod care a dus încet, dar sigur, la o cretinizare a maselor obediente de oameni. Acest aspect este cu atât mai evident în America; de pildă, autorităţile statale cheltuie sume însemnate de bani pentru a determina dacă un anumit jucător de baseball a minţit sau nu Congresul, în timp ce sistemul financiar este profund pervertit şi corupt din chiar interiorul său; pe de altă parte, mass-media se focalizează asupra "importantului" subiect legat de divorţul unor celebrităţi de la Hollywood, în timp ce miliarde de dolari sunt furate clipă de clipă de la oameni prin sistemul de taxe, pentru a sluji astfel sistemul satanic al masonilor de împovărare cu "datoria guvernamentală".

Astfel, paradoxal, în timp ce bazele militare subterane de la Dulce şi Groom Lake rămân în continuare ultrasecrete (deşi au fost construite pe spatele contribuabililor americani), poporul american continuă să plătească taxe pentru a susţine aceste orori şi, într-un fel, pentru a-şi tăia singur craca de sub picioare, contribuind în mod inconştient la crearea Noii Ordini Mondiale. În acest sens, apelul emoţionant din următorul clip video reprezintă un puternic îndemn la trezirea conştiinţei maselor şi la acţiune, un clip care este un manifest extraordinar de direct şi inspirat pentru a ne orienta pe direcţia cea bună:
Ne aflăm în pragul marii transformări. Aparent, până în prezent nu s-a mişcat nimic; şi totuşi, totul s-a construit cu migală şi atenţie, într-un efort admirabil al conlucrării oamenilor cu fiinţele extraterestre benefice. Totul este pregătit şi înaintează implacabil spre momentul crucial al anunţului public prin mass-media despre arestările în masă, care deja au început şi se desfăşoară la o scară din ce în ce mai mare.

[continuare în partea a patruzecisidoua]

Sursa: AIM

No comments:

Post a Comment