Thursday, July 19, 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (17b)

[urmare din partea a patruzecisitreia]

Trebuie să înţelegem că, indiferent dacă Drake, Wilcock sau Cobra au oferit date corecte sau nu în ceea ce priveşte termenele de realizare a operaţiunilor majore ce implică eliminarea cabalei criminale de către facţiunea pozitivă a militarilor din Pentagon, nu există absolut niciun dubiu că în prezent planeta şi întreaga omenire se află pe drumul unei rapide transformări ce o va conduce spre Noua Eră de Aur.

Înţelegem că există mulţi oameni derutaţi fie de multitudinea evenimentelor, fie de felul complex în care ele se combină în prezent, dar mai ales de faptul că, deşi sunt anunţate transformări radicale la nivel mondial, cu toate acestea ele nu au loc. Nu trebuie să uităm că Uniunea Sovietică şi Blocul Comunist din Europa păreau să dăinuiască pe vecie, dar cu toate acestea s-au prăbuşit uluitor de repede, în doar câteva luni, modificând integral paradigma existenţei în această parte a lumii.

La fel, colapsul cabalei criminale a masonilor este o certitudine - am putea spune chiar matematică -, amplificându-se zi de zi şi devenind astfel din ce în ce mai evidentă pentru toţi. Important este ca lumea să nu permită fricii să o cuprindă şi să nu se lase atrasă în capcana celui de Al Treilea Război Mondial, pentru că aceasta este ceea ce doresc de fapt "Iluminaţii", ca plan al supravieţuirii lor şi al perpetuării controlului asupra omenirii.
Chiar dacă în desfăşurarea evenimentelor există amânări ce par exasperante, am arătat totuşi de ce nu are rost să învinuim nici pe cei care ne împărtăşesc aceste informaţii (Drake, Wilcock etc.), nici partea militară care pregăteşte întregul plan de acţiune. Dacă vom căuta pe site-ul Departamentului Apărării al SUA, nu vom găsi nicio informaţie despre iminentele acţiuni de arestare, ori despre Operaţiunea Green Light, deoarece membrii cabalei criminale sunt infiltraţi aproape peste tot.

Din această cauză, generalii din facţiunea benefică din Pentagon nu îşi pot permite să arunce astfel de informaţii într-un raport intern. Nu numai că mesajele lor nu ar depăşi incinta Pentagonului, dar în plus atât ei, cât şi familiile lor ar fi imediat luaţi în vizor de cabala masonică, ameninţaţi şi chiar asasinaţi.

Acelaşi obstacol ar interveni şi dacă ei ar dori să vorbească despre aceste lucruri la radio, pe posturile de televiziune, ori să difuzeze un articol prin reţeaua principală a mass-media pentru a explica cum stau lucrurile de fapt.

Acestea sunt aspecte foarte serioase; "Iluminaţii" sunt disperaţi şi, dintr-un anumit punct de vedere, ei se comportă ca un urs grizzly care a fost rănit, dar nu mortal; el ştie că pierde din putere şi că va muri în curând, dar cu toate acestea va face ravagii, omorând tot ce îi stă în cale, dacă nu ştii să te fereşti.

Chiar şi facţiunea benefică a generalilor de la Pentagon a fost infiltrată la un moment dat de membri ai cabalei criminale, care sunt de asemenea ofiţeri superiori, dar în conformitate cu declaraţiile lui Drake, "deparazitarea" facţiunii a fost deja realizată în totalitate.

Prin urmare, păstrarea secretului într-un astfel de caz este foarte importantă. "Iluminaţii" controlează mass-media internaţională şi acesta este motivul pentru care populaţia nu află aproape nimic din ceea ce se petrece cu adevărat important pe planetă.

În legătură cu acest aspect, este interesant să menţionăm că reprezentanţii Federaţiei Galactice a Luminii au afirmat cu surprindere că, dintre toate civilizaţiile din galaxia noastră şi din alte galaxii pe care ei le-au vizitat sau studiat până în prezent, civilizaţia umană de pe Pământ este singura în care sistemul de informare în masă este practic complet subjugat controlului unor forţe malefice.

În mod normal, fiecare civilizaţie care a ajuns la un anumit nivel de progres tehnologic şi-a dezvoltat o reţea de informare în masă, care de la caz la caz este mai mult sau mai puţin supusă cenzurii, dar totuşi ea are un anumit grad de libertate. Pământul este singura planetă (din câte au cunoscut ei până acum) unde controlul asupra mass-media este total.
Aceasta constituie o mare piedică în realizarea planului de eliberare a omenirii de sub tirania "elitei" satanice a masonilor. Din această cauză aproape nimeni nu a auzit despre giganticele demonstraţii civile din Mexic, de luna trecută, ori despre cele din Spania din ultimele trei zile; nici de procesul intentat pe 9 iulie într-un tribunal din Toronto (Canada) împotriva Reginei Angliei (Canada este monarhie constituţională, iar şeful statului este Regina Angliei, Elisabeta a II-a), a Papei şi a Bisericii Catolice în legătură cu cazurile de pornografie infantilă; nici de controalele demarate în urmă cu aproximativ 10 zile de Poliţia Financiară italiană la Banca Vaticanului, după acuzaţiile de spălare de bani şi cele de realizare a unor sacrificii ritualice de copii; nici de faptul că împotriva lui Hillary Clinton, a lui George Soros şi a Procurorului General al Americii, Eric Holder, au fost intentate procese pentru spălare de bani, pentru fraude bancare şi pentru alte câteva acuzaţii grave; nici de nimicitorul incendiu care a avut loc de curând în Denver (Colorado), în care s-au folosit dispozitive scalare de incinerare a caselor membrilor cabalei criminale care fuseseră arestaţi, pentru a ascunde astfel dovezi iminente ale crimelor pe care aceştia le-au săvârşit.

În mod ironic, chiar în timp ce autorităţile complet depăşite de situaţie urmăreau să stingă incendiul respectiv cu elicoptere specializate, una dintre televiziunile locale a filmat în direct un OZN care însoţea liniştit un astfel de elicopter (am prezentat clipul video respectiv în unul din articolele precedente); nici faptul că doi insider-i foarte importanţi (unul dintre ei fiind cea mai importantă sursă de informaţie pentru David Wilcock, cu un înalt grad în cadrul agenţiilor guvernamentale, iar celălalt fiind chiar Benjamin Fulford) au fost foarte aproape de a fi eliminaţi prin tentative de asasinare cu o tehnologie foarte specială (în primul caz) şi, din fericire, cu mijloace mai puţin eficiente în cel de al doilea caz (al lui Fulford).
Toate acestea ne fac să înţelegem că internetul reprezintă acum adevărata reţea de informare în masă şi nicidecum programele de ştiri ale televiziunilor naţionale sau locale. Internetul - şi acolo unde este cazul şi unde este posibil, sursele interne - reprezintă mijlocul de rezistenţă şi de luptă principală până la declanşarea efectivă a marilor anunţuri şi transformări la nivelul societăţii noastre.

Tocmai din această cauză, cabala criminală urmăreşte în prezent să impună o cenzură dramatică asupra Internetului şi chiar să-l suprime complet. Este ceea ce s-a petrecut în mod aparent "inexplicabil" pe 10 iulie, când Internetul în America a fost suprimat timp de trei ore şi jumătate. Aceea pare să fi fost un "exerciţiu" sau o "probă" prin care Guvernul american, controlat de "elita" masonică, "a luat pulsul" reacţiei populaţiei, pregătind o mişcare mult mai amplă în acest sens. Este însă la fel de adevărat că accesul populaţiei la Internet poate fi suprimat - pe lângă intervenţia guvernamentală - de către anumite dezastre naturale, ori de atacuri cibernetice dirijate.

Cazul suprimării internetului de către Guvern nu este singular în America; el s-a petrecut, de asemenea, şi în Egipt pe 25 ianuarie 2012, datorită protestelor civile foarte mari care existau atunci în întreaga ţară. Sursele informează că atunci guvernul egiptean a oprit 88% din accesul la reţeaua naţională de internet. Acelaşi lucru se petrece în prezent în Siria. Totuşi, chiar şi în cazul unei stopări a funcţionării Internetului la nivel mondial, aceasta nu va dura decât maxim câteva zile, după care toate sistemele vor fi repuse în funcţiune, deoarece atunci armata va fi câştigat deja lupta cu "elita" masonică.

Facţiunea militară pozitivă din Pentagon nu poate însă acţiona "pe faţă" în ceea ce priveşte arestarea membrilor proeminenţi ai "elitei" satanice până când nu este sigură că masele de oameni au fost anunţate şi pregătite pentru ceea ce ar putea să se petreacă în viitorul foarte apropiat, odată cu declanşarea arestărilor în masă. Închiderea graniţelor şi întreruperea sateliţilor de comunicaţii este în directă legătură cu acest plan.

Strict vorbind, nu putem şti cu precizie când anume va fi "momentul arestărilor în masă", dar cel mai sigur este că facţiunea militară benefică va folosi internetul pentru a anunţa cu 24 de ore înainte acest eveniment, aşa după cum s-a promis. Puţini sunt cei care ştiu sau măcar intuiesc faptul că la acest plan extrem de laborios - de eliberare a umanităţii de sub controlul cabalei criminale a masonilor şi de asigurare a protecţiei noastre - lucrează neîncetat milioane de fiinţe, atât de pe Pământ, cât şi extraterestre.

Drake a fost "atacat" din toate părţile şi acesta reprezintă un indicator precis al faptului că ceea ce el spune şi informează nu convine deloc cabalei criminale. Este o dovadă indirectă că informaţiile pe care el le prezintă sunt adevărate. Cei plătiţi pentru a denigra şi ataca s-au lansat furibund asupra lui şi a celorlalţi whistleblowers, dezinformând şi împrăştiind confuzie printre oameni.

Tocmai din această cauză, de câteva zile în America s-au constituit câteva grupuri civile care au luat iniţiativa descoperirii acestor "coşuri de gunoi" sau detractori, pentru a descoperi de unde sunt ei şi cine i-a angajat; în felul acesta se poate lămuri o mare parte din confuzia şi neîncrederea ce au fost semănate în rândurile populaţiei.
Una dintre "loviturile" nimicitoare pe care "Iluminaţii" vor să le dea populaţiei este adoptarea legii suspendării dreptului civil de a purta arma, care se va supune la vot pe 27 iulie. Acest proiect de lege reprezintă o flagrantă încălcare a drepturilor constituţionale ale poporului american şi totodată este o măsură care tinde să asigure "elitei" lipsa oricărei împotriviri din partea populaţiei atunci când va interveni cu armata sau va impune Legea Marţială.

În aşteptarea acestui moment, situaţia în America este foarte tensionată. Unele dintre Miliţiile civile sunt înarmate şi totodată foarte hotărâte să acţioneze împotriva celor aleşi de popor, care vor vota pentru adoptarea legii, încălcând astfel Constituţia ţării.

Drake speră ca facţiunea militară pozitivă de la Pentagon să acţioneze înainte de ziua votului (27 iulie), dar semnalele primite din această direcţie indică mai curând dorinţa generalilor de a aştepta şi a vedea cum decurg ostilităţile în Senat, înainte de a lua anumite măsuri cu un caracter dur. Planul este raţional, deoarece oricine va vota legea va putea fi acuzat de trădarea Constituţiei ţării, putând fi arestat imediat; prin urmare, generalii vor să aştepte mai întâi rezultatul acestui vot.

La rândul lor, politicienii americani se află acum într-un moment foarte delicat: pe de o parte ei au viziunea spectrului arestării pentru faptele criminale pe care le-au săvârşit împotriva naţiunii şi mai ales pentru votul pe care l-ar putea da pentru adoptarea legii de privare de arme a populaţiei; pe de altă parte, fiind corupţi, ei trebuie să-şi slujească Stăpânii, nu poporul care i-a ales şi care i-a pus practic în acele funcţii.

Să adăugăm la toate acestea complicitatea şi controlul exercitat de reţeaua principală a mass-media asupra tuturor evenimentelor importante din această perioadă şi vom înţelege că ceea ce rezultă este de fapt o farsă foarte bine concepută, ce este aruncată peste capul publicului spectator. Dincolo de aceasta, manipularea, minciuna şi corupţia manifestate de toţi cei aserviţi "elitei" satanice a masonilor şi mai ales de mass-media, înseamnă realmente un act de mare trădare a naţiunii, a drepturilor şi libertăţilor pe care le are fiecare cetăţean al ei.

În paralel, să sperăm că Neil Keenan va reuşi să completeze dosarul procesului împotriva "elitei" masonice şi a imenselor fonduri colaterale furate de aceasta, până pe 27 iulie, adică până în ziua votului, ceea ce ar însemna tăierea legiferată a fondurilor pe care cabala criminală le are la dispoziţie.

De asemenea, Cobra oferă anumite mesaje codificate, prin care anunţă că "există o cale de a veni de hac Matricei" şi că misiunea "Ignition" a început; aceste mesaje ale sale sunt corelate cu acţiunile intrinseci ale membrilor operativi ai Mişcării de Rezistenţă.

Frustrarea oamenilor stă în principal în faptul că ei nu au auzit până acum despre nicio arestare care să fie anunţată. Şi totuşi, aceste arestări au fost şi sunt efectuate cu sutele şi chiar cu miile. Procesul este asemănător cu realizarea aşa-numitei "mase critice" sau "procentului critic", dincolo de care lucrurile încep să se rostogolească vertiginos pe partea cealaltă a muntelui, unde vremea este minunată şi natura abundentă.

Am expus motivele pentru care mass-media laşă şi aservită continuă să acopere într-un mod penibil aceste evenimente, pentru că ea încă se află sub controlul "Iluminaţilor". Totuşi, dacă cineva chiar doreşte să afle numele celor din "elita" satanică ce au fost deja arestaţi, poate să consulte lista cu persoanele invitate la întâlnirea grupului Bilderberg din Virginia (SUA), la începutul lunii iunie şi mai apoi să o compare cu lista celor care efectiv au ajuns la acea întâlnire a grupului "elitei" satanice.

"Diferenţa" o constituie cei care "au fost scoşi din circulaţie", adică cei care au fost deja arestaţi. Pentru conformitate, trebuie să se ştie că foarte rare au fost cazurile în care persoanele invitate la reuniunile grupului Bilderberg nu au onorat acea invitaţie (şi aceasta în principal din cauze fortuite, cum ar fi îmbolnăviri subite sau decese).

Până în prezent, deşi aceasta este o informaţie care deocamdată circulă "pe sub masă", au fost efectuate câteva mii de arestări ale membrilor cabalei criminale a masonilor pe teritoriul SUA, al Canadei şi al altor ţări. Pe lângă aceste arestări, există deja sute (mai precis, 611) de demisii sau retrageri din post ale unor bancheri de prim rang ale instituţiilor bancare mondiale; lista lor poate fi consultată aici: http://www.americankabuki.../131-resignations-from-world-banks

Valul uriaş al demisiilor a început încă din luna februarie a acestui an, anticipând tsunami-ul financiar care va urma în curând. În acest sens se poate consulta articolul de la adresa: http://americankabuki.../Corporate%20resignations.

De asemenea, o listă impresionantă a demisiilor la nivel guvernamental în multe dintre ţările lumii, demonstrează că anul 2012 reprezintă cu adevărat un an al transformărilor profunde ce au loc la toate nivelurile civilizaţiei umane. Pentru conformitate, lista cu demisiile guvernamentale poate fi consultată aici: the-tap.blogspot.ro.

Nici mass-media nu este scutită de scandaluri răsunătoare, care tind să se amplifice tot mai mult în ultima vreme. Cel în care este implicat marele mogul media, Rupert Murdoch, îi dă acestuia bătăi de cap încă de la începutul anului; detalii în această privinţă pot fi citite aici: http://rt.com/usa/news/fbi-investigates-murdoch-empire-749/.

Foarte interesant este faptul că în alte părţi ale lumii, cum ar fi în Malaezia (Kuala Lumpur), George W. Bush şi alţi câţiva foşti oficiali (printre care Dick Chaney, Donald Rumsfeld, Alberto Gonzales, Henry Kissinger, Tony Blair şi alţi acoliţi ai lor) au fost găsiţi vinovaţi de crime de război şi condamnaţi în unanimitate (http://dgrnewsservice.org/2012/05/13/war-crimes-tribunal-in-malaysia-convicts-bush-and-cheney-of-crimes-against-humanity/).

Mai mult decât atât, fostul preşedinte al Liberiei, Charles Taylor, a fost găsit vinovat de crime de război şi condamnat la 50 de ani de închisoare, acesta fiind primul caz de acest fel în instoria modernă a umanităţii (http://latimesblogs.latimes.com/world_now/2012/05/former-liberian-president-charles-taylor-gets-50-years-for-war-crimes.html).

Islanda nu s-a lăsat nici ea mai prejos şi, în spiritul elementelor pe care deja le-am prezentat despre această ţară, a început în primăvara acestui an procesul împotriva fostului ei prim-ministru, Geir Haarde, pentru neglijenţă în administrarea situaţiei de criză prin care a trecut ţara în anul 2008 (http://www.businessinsider.com/icelands-ex-prime-minister-goes-on-trial-over-financial-crisis-2012-3).

Un element inedit şi îmbucurător, care este o confirmare în plus pentru transformările care au loc actualmente în întreaga lume - deşi se caută cu disperare ca acestea să fie cât mai bine ascunse prin ignorarea sau disimularea lor de către mass-media oficială - este faptul că Fiscul american (celebrul IRS), precum şi Rezerva Federală a Americii (sic!) au început să fie investigate şi supuse controalelor de audit pentru prima dată în istoria acestei ţări. Pe aceeaşi lungime de undă, Banca Vaticanului a intrat şi ea în perioada de audit şi control, acest lucru fiind inconceptibil până acum în existenţa acestei instituţii.
În conformitate cu informaţia dezvăluită de un alt whistleblower, cu numele de Lady Dragon, imediat după ce Drake a anunţat începutul Operaţiunii Green Light pe 27 iunie 2012, "Iluminaţii" au anunţat Pentagonul că în cazul în care arestările în masă vor începe, ei vor elibera în atmosfera Pământului un virus teribil şi absolut letal, care va duce practic la exterminarea a peste 90% din populaţia Pământului în doar câteva zile.

Având în vedere că această posibilitate a fost utilizată de mai multe ori până acum de cabala criminală ca element de şantaj în negocierile care au avut loc, este posibil ca "băieţii buni" de la Pentagon să fi amânat încă o dată începutul ostilităţilor la un nivel masiv, preferând o abordare gradată şi oarecum "nevăzută". Reacţia satanică a "elitei" masonilor are sens; după ce membrii ei au fost deposedaţi în totalitate de controlul pe care îl aveau asupra armamentului atomic, tot ceea ce le-a mai rămas sunt armele biochimice, care au fost create în laboratoarele lor secrete.

Dintr-un anumit punct de vedere acestea sunt mai periculoase, pentru că se pot răspândi pe calea aerului mult mai repede şi mai departe decât radiaţiile atomice şi, în plus, ele sunt mai greu de monitorizat de către civilizaţiile ET benefice, fiind şi mult mai mici şi mai uşor de eliberat în atmosferă. "Elita" masonică se simte din acest punct de vedere oarecum în siguranţă, deoarece ea are antidotul pentru oricare dintre substanţele pe care ar intenţiona să le folosească.
Un alt motiv pentru care arestările în masă încă nu au început la modul evident este că, în conformitate cu afirmaţiile lui Drake, aproximativ 50% dintre Şerifii Federali ai SUA nu sunt încă de acord cu ele. Prin urmare, această perioadă pare a fi foarte importantă pentru a înclina definitiv şi cât mai repede balanţa în favoarea facţiunii pozitive a militarilor sau, cu alte cuvinte, "trebuie ca fierul să fie bătut cât este cald".

Poate tocmai de aceea Drake a sugerat că ar fi foarte bine dacă s-ar efectua public câteva arestări majore, pentru că atunci ele ar determina pe mulţi din cei nehotărâţi sau care încă nu au fost convinşi să treacă de partea binelui să abandoneze corabia pierdută a "elitei" satanice. În acest fel oamenii ar vedea că planul este într-adevăr real şi nimeni nu l-ar mai disputa.

Cu alte cuvinte, "cavaleria" ar apărea în văzul lumii; prin "cavalerie" nu se înţeleg doar militarii din facţiunea pozitivă de la Pentagon, ci de asemenea numeroase alte facţiuni şi organizaţii ce luptă pentru victoria luminii divine pe Pământ, precum şi milioanele de membri ai Mişcării de Rezistenţă, al cărei insider este Cobra. Ţintele acestor arestări, pe care Drake le-a sugerat, sunt marele magnat George Soros şi Procurorul General al Americii, Eric Holder.

[continuare in partea a patruzecisicincea]

Sursa: AIM

No comments:

Post a Comment