Wednesday, July 25, 2012

2012 - intervenţia extraterestră pe Pământ (20b)

[continuare din partea a patruzecisinoua]

Unii oameni sunt îngrijoraţi de reacţia populaţiei atunci când fiinţele extraterestre vor umbla printre noi, considerând în mod penibil că aceea va fi o perioadă dificilă pentru omenire. Adevărul este că perioada critică este de fapt cea de dinaintea efectuării arestărilor în masă - adică cea în care ne aflăm în prezent - şi nu cea în care se vor petrece aterizările navelor extraterestre, pentru că atunci mass-media va fi deja "recuperată" de umanitate din mâinile "elitei" satanice a masonilor.

Acest lucru îi va determina pe oameni să coopereze din ce în ce mai mult, pentru că ei se vor simţi mult mai în siguranţă şi se vor convinge că ştirile sunt prezentate, după atât de mult timp, la adevărata lor valoare şi importanţă. Cu alte cuvinte, "deprogramarea" fiinţelor umane se va realiza atunci într-un ritm accelerat, iar aşa-zisa "spălare pe creier" efectuată în prezent de sistemul manipulator ce a fost impus în mod satanic de "Iluminaţi" va fi repede şi eficient înlocuită cu o adâncă înţelegere a situaţiei şi a necesitaţilor pe care ea le impune.

Aceasta se va petrece însă doar atunci când omenirea va vedea cu adevărat dovada arestării cabalei criminale, când îi va vedea pe liderii lor de vârf judecaţi şi condamnaţi, când faptele lor vor fi dezvăluite în detaliu întregii lumi, iar intenţiile lor malefice vor fi expuse în totalitate.

Un exemplu elocvent de prezentare liberă şi lipsită de frică a situaţiei actuale în Europa, care totodată reprezintă un apel sincer, direct şi chiar dramatic la necesitatea acţiunii şi transformării imediate a sistemului corupt şi satanic impus de cartelurile de interese malefice ale cabalei criminale a masonilor, este cel al doctorului Rath, care s-a adresat poporului german şi naţiunilor Europei în luna martie a acestui an; clipul video poate fi urmărit aici, fiind subtitrat în limba română:

Atunci când populaţia globului va cunoaşte efectiv binefacerile dispozitivelor de free-energy care vor împânzi peste puţin timp planeta, când ea va putea să vadă artefacte ale fostei civilizaţii din Atlantida şi va afla despre istoria extraordinară a strămoşilor noştri; când toate acestea vor începe să se petreacă şi să fie prezentate într-un şuvoi aproape neîntrerupt, oamenii vor începe să creadă cu adevărat că lumea s-a transformat şi că de atunci înainte ei vor avea acces la un nivel mult superior de gândire şi de acţiune.

Toate acestea nu sunt nici vise, nici imaginaţii şi nu constituie nici aşa-zise "teorii ale conspiraţiei". Toate acestea sunt elemente care vor avea loc întocmai în perioada următoare şi ele vor constitui trambulina unor mari transformări ce vor avea loc foarte curând la nivelul întregii omeniri.

Evident, cabala criminală a masoneriei va urmări în continuare să dividă credinţa celor mulţi, să presare intrigi şi să manipuleze opiniile celor care sunt săraci cu duhul sau mai slabi de minte. Ea va urmări astfel să orchestreze opoziţia unei anumite categorii de oameni împotriva mişcării spirituale ce cuprinde tot mai mult întreaga planetă.

Să sperăm însă că populaţia va da dovadă de inteligenţa necesară pentru a se păstra pe o poziţie neutră, evitând tentaţia demoniacă de a intra în dispute cu privire la natura sau veridicitatea evenimentelor, ori în alte "lupte" fără sens care tind să agite spiritele, coborându-le vibraţia.

Acesta este modul indirect şi pervers prin care "Iluminaţii" atrag o parte din populaţia ignorantă a globului, orientând-o către o fundătură fără orizont. Suspiciunea este o reacţie emoţională care nu are nimic de a face cu discernământul mental, perturbând în schimb analiza lucidă a faptelor şi elementelor care există.

Anumite îndoieli vor mai exista până când va deveni evident că acţiunile întreprinse de forţele facţiunilor benefice în ceea ce priveşte arestările în masă sunt înspre binele oamenilor. "Elita" masonică va continua să mai opună o anumită rezistenţă (acest lucru se poate constata şi în prezent), care se va manifesta mai ales prin ştiri false, prin dezinformarea populaţiei, ori chiar prin crearea unor situaţii de diversiune a atenţiei opiniei publice.

Totuşi, deja încrederea populaţiei în ştirile principalelor posturi de informare publică internaţionale (CNN, FOX NEWS etc.) a scăzut dramatic până la uimitorul procent de aproximativ 20%, ceea ce înseamnă o lovitură năucitoare şi un vot de blam dat cabalei criminale şi metodelor ei manipulatorii. Această situaţie demonstrează pur şi simplu că omenirea a început să se trezească şi că ea nu mai este dispusă să fie înşelată şi minţită, aşa cum s-a petrecut în ultimii 70 de ani. Dovada acestor afirmaţii poate fi urmărită în următorul clip video:

În categoria rezistenţei din umbră, a minciunii şi a manipulării informaţiei de către mass-media internaţională şi mai ales de către cea americană putem să includem, de pildă, extraordinara şi totodată aparent inexplicabila furtună ce a lovit capitala Americii, oraşul Washigton DC, pe 29 iunie, la două zile după anunţul făcut de Drake în ceea ce priveşte declanşarea operaţiunii Green Light.

Acea furtună teribilă a determinat autorităţile guvernamentale să declare starea de urgenţă în oraş (http://earthsky.org/...emergency-in-washington). Cotidianul Washigton Post a considerat furtuna respectivă ca fiind una dintre cele mai distrugătoare furtuni din istorie (http://www.washingtonpost.com); se ştie însă că ea a reprezentat efectul direct al utilizării instalaţiilor de tip HAARP pentru influenţarea condiţiilor meteorologice (mai multe detalii despre aceste aspecte pot fi citite aici: WeatherWars).

Putem menţiona apoi atentatul atroce din Aurora (Denver, Colorado - SUA) de acum două zile (http://globalgrind.com/news) şi manipularea în acest fel a opiniei publice în favoarea votului decisiv de pe 27 iulie pentru legea interzicerii deţinerii de arme de către cetăţenii americani, aspect la care ne-am mai referit în unul dintre articolele anterioare.

Odată ce această lege ar fi votată, americanii nu ar mai putea opune niciun fel de rezistenţă acţiunilor militare opresive din partea cabalei criminale, atunci când aceasta vor urmări să impună Legea Marţială în vederea instaurării Noii Ordini Mondiale.

Pe de altă parte, atentatul din Burgas (Bulgaria) de acum trei zile pare să fie şi el o verigă dintr-un plan mai larg şi ascuns al "Iluminaţilor", de a aprinde în sfârşit "focul" războiului nemilos în Orientul Mijlociu (cu Siria sau Iranul); el se leagă de atentatul nereuşit asupra lui Hillary Clinton de acum două zile din Israel (legătura este dată de faptul că Serviciile Secrete din Bulgaria sunt antrenate de Serviciile Secrete ale Mossad-ului (Israel)), pe fondul unor tensiuni politice din ce în ce mai mari în această ţară.

Astfel, uciderea Secretarului de Stat american, Hillary Clinton, ar fi dus la escaladarea situaţiei cu Iranul, care ar fi fost direct învinuit şi acuzat pentru acest atentat, ceea ce ar fi atras SUA în războiul sus-amintit, împlinind astfel o veche dorinţă a Israelului. Anunţul despre atentatul asupra lui Hillary Clinton a fost brusc cenzurat la postul de radio Al-Alam din Israel şi la agenţia de ştiri Reuters; niciunul dintre aceste două mijloace de informare în masă nu au mai dat după aceea niciun fel de lămuriri asupra subiectului, probând încă o dată (dacă mai era nevoie...) incredibila laşitate, corupţie, frică şi manipulare care există actualmente în mass-media internaţională. Detalii despre aceste aspecte, precum şi posibilele legături cu formidabilele ameninţări teroriste care se prefigurează la apropiatele Jocuri Olimpice din Londra pot fi citite aici: http://www.veteranstoday.com.

La toate acestea se adăugă de asemenea atentatul din Damasc (Siria) de acum trei zile, când ministrul sirian al Apărării a fost ucis (împreună cu alţi doi oficiali de rang înalt ai guvernului sirian), iar zvonurile neoficiale afirmau că însuşi preşedintele Bashar al-Assad ar fi fost rănit, ceea ce s-a infirmat la câteva ore după aceea: http://www.dailymail.co.uk/news.

Astfel, "elita" satanică face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru a crea focare de conflict bazate pe elemente false, pentru a determina o atitudine violentă în rândurile populaţiei şi pentru a instiga astfel la lupte şi chiar la un război mondial, prin intermediul unor complicate manipulări şi jocuri diplomatice.

După cum am precizat într-o analiză anterioară, acest război devastator ar crea - în conformitate cu intenţiile satanice ale "Iluminaţilor" - conjunctura favorabilă pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale. Există multe clipuri video în legătură cu acest aspect, însă ne permitem să sugerăm aici cel pe care îl considerăm poate cel mai sintetic, bine realizat, informat şi chiar dramatic film în legătură cu acest subiect; problema este analizată în detaliu pe surse clare, prezintă adevăruri şi filmări tulburătoare ale unor evenimente marcante ale omenirii, ori ale manifestărilor cabalei criminale (în special ale întâlnirilor grupului Bilderberg etc.) şi analizează pertinent (cu dovezi video cât se poate de clare) acţiunile "elitei" satanice a masonilor împotriva omenirii, legate de instaurarea Noii Ordini Mondiale. Clipul video poate fi urmărit aici:

Totuşi, destul de curând se va ajunge la un punct când lucrurile nu vor mai putea fi ascunse sau ignorate în niciun fel. Suntem foarte aproape de acest moment, iar ceea ce se petrece în prezent cu scandalul financiar LIBOR, în care un mare număr de bănci (şi în special Barclay) au manipulat dobânzile schimburilor interbancare, reprezintă o dovadă vie în acest sens.

Aşa după cum am arătat, acesta este cel mai mare scandal financiar din istoria omenirii şi, din felul în care el evoluează, poate să însemne scânteia care va aprinde rugul neiertător pentru cabala criminală şi pentru sistemul financiar mondial corupt, pe care ea l-a impus. În conformitate cu ultimele informaţii oferite de David Wilcock, Şerifii Federali de la Departamentul Justiţiei al SUA întocmesc în prezent ultimele acte de acuzare; este greu de imaginat imensa "caracatiţă" a corupţiei, lăcomiei şi manipulării care este implicată în acest scandal.

Cercetările laborioase au început în urmă cu trei ani şi ceea ce se poate spune este că adevărata revelaţie a scandalului abia acum urmează să fie dată publicităţii. Mai multe detalii despre această pot fi citite în articolul documentat din revista Rolling Stone: http://www.rollingstone.com/politics, iar un clip video sugestiv despre această mega-afacere - în care fostul avocat al statului New-York, Host Elliot Spitzer, defineşte sintetic situaţia generală mondială a sistemului financiar bancar - poate fi urmărit aici:

Arestările în rândurile celor implicaţi în afacerea LIBOR abia au început, iar mass-media occidentală este şi ea la fel de vinovată de tăinuirea informaţiilor sau de acoperirea lor în legăturile cu investigaţiile şi sesizările care au fost făcute despre acest scandal. Metoda utilizată a fost cea clasică, a "distrugerii" imaginii sociale şi profesionale a celui care dorea să prezinte adevărul, un fel de "închis gura cu pumnul" de către ceilalţi oameni (plătiţi sau nu pentru aceasta); nimeni nu doreşte să fie considerat nebun sau psihopat la locul de muncă şi nimeni nu doreşte să fie concediat pentru că rosteşte adevărul.

Acestea au fost principalele mijloace de acţiune ale cabalei criminale a masonilor: ameninţările, corupţia şi asasinatul. Poate tocmai de aceea revista Time Magazine denumeşte la modul figurat scandalul LIBOR ca fiind "crima secolului", într-un articol senzaţional: http://business.time.com. Chiar şi aşa, acest scandal apare ca fiind doar nişte "firimituri" pe lângă ceea ce începe să iasă la iveală din operaţiunile efectuate de Banca Rezervei Federale a Americii, care a intrat de curând în audit.

Prin urmare, din ce în ce mai multe dovezi vin să probeze faptul că, în ciuda eforturilor disperate ale canalelor principale de ştiri din întreaga lume pentru a ascunde în continuare acţiunile demente ale "elitei" masonice - ce implică mai ales corupţia şi manipularea cu care ea a otrăvit populaţia globului -, totuşi în prezent au loc anumite evenimente pe care le-am putea numi istorice, chiar dacă ele încă nu sunt cunoscute de publicul larg.

Ele dovedesc, dincolo de orice urmă de îndoială, că foarte curând va avea loc o transformare fundamentală de concepţie şi de acţiune la nivelul întregii lumi, care va implica în primul rând sistemul financiar şi economic, în paralel cu sistemul de informare în masă (mass-media), cu mediul ştiinţific, ecologic etc.

Implicarea civilizaţiilor extraterestre benefice este în prezent cea mai activă din ultimele mii de ani; reprezentanţii acestor civilizaţii aşteaptă un moment favorabil pentru a declanşa marele plan al operaţiunii Disclosure.

Acesta este din ce în ce mai aproape, determinat de multiple aspecte care se conjugă: colosalul val de energie foarte elevată ce provine din centrul galaxiei ne cuprinde tot mai mult, învăluind planeta noastră cu o intensitate ce se amplifică de la o zi la alta; transformările câmpului magnetic al Pământului, al Soarelui şi ale celorlalte planete ale sistemului nostru solar sunt evidente, iar acestea vor provoca la un moment dat anumite mişcări de natură geodezică; ecosistemul planetar este aproape de colaps, datorită influenţei industriale nocive din ce în ce mai mari; fiinţele din tărâmul interior al Shambalei sunt de asemenea dornice să ne ajute pentru a realiza acest mare salt în evoluţia noastră ca rasă de fiinţe inteligente, cu un destin minunat în această parte a Creaţiei.

Întreaga zonă a galaxiei în care ne aflăm pare să conlucreze pentru a ajuta Pământul să realizeze cu deplin succes ascensiunea spirituală care va avea un prim punct de inflexiune pe 21 decembrie 2012.

[continuare în partea a cincizecisiuna]

Sursa: AIM

No comments:

Post a Comment