Saturday, July 28, 2012

Cobra: Explozia Luminii - "Orizontul Evenimentului"

În cel mai recent mesaj publicat, Cobra anunţă detalii uimitoare despre situaţia reală actuală. Pe scurt, el spune că omenirea se apropie de "Orizontul Evenimentului", ocazie cu care vom ieşi din "carantina" în care se află Pământul, printro manifestare efervescentă de Lumină subtilă (în planurile non-fizice).
Omnirea a fost menţinuta în această carantină de către aşa-numiţii Archoni (forţele întunericului) prin intermediul unei anomalii cuantice a continuumului spatiu-timp (subspaţiu). Aceasta s-a realizat până acum folosind anumite implanturi eterice protejate de scuturi energetice electromagnetice puternice (astfel încât să nu poată fi distruse), cu scopul de a le menţine etern.

De asemenea, au fost folosite anumite "camere de proiecţie" care transmiteau imagini şi stări emoţionale care nu ne aparţineau, care nu ne defineau, care nu erau ale noastre, cu scopul ca ceilalţi oameni să vadă aceste imagini false, străine, în locul adevăratei noastre expresii a esenţei divine din noi. Aici amintim de informaţiile furnizate de Tolec (reprezentantul uman al Consiliului Andromeda) care spunea de existenţa anumitor baze submarine şi subterane care aveau scopul de a întreţine mereu emoţii negative şi o stare de violenţă, de stress, de disconfort şi iritare în anumite zone întinse de pe glob (şi care în prezent au fost toate distruse complet).

Cobra mai adaugă că aceste "camere de proiecţie" aveau şi rolul de a induce în conştiinţa maselor de oameni o falsă "realitate" care era prezentată ca ordinară, obişnuită, fadă, lipsită de perspective spirituale, care determina în oameni o viziune a vieţii fără scop, inutilă şi ciudată. Pentru menţinerea acestei false "realităţi", cabala criminală cheltuie 3 miliarde USD ZILNIC. Este ca o piesă de teatru absurd în care cu toţii suntem actori fără să ne dăm seama.

Pe larg şi în detaliu, iată mai jos mesajul lui Cobra, integral:

"Treptat şi încet ne apropiem de "Orizontul Evenimentului". Acesta este punctul de ieşire din "gaura neagră" în care este menţinută în carantină planeta Pământ. Atunci când ieşim din această "gaură neagră", va fi o explozie de Lumină.

Asta înseamnă că va lua sfârşit starea de carantină a planetei Pământ, şi sfârşitul întunericului în acest univers.

Carantina a fost creată în urmă cu 26.000 de ani, şi NU de Confederaţia Galactică. Confederaţia nu ar "încuia" niciodată rasa umană pe o planetă izolată.

Carantina este menţinută de anomalia cuantică. Această anomalie cuantică este o distorsiune a continuumului spaţiu-timp (numită "eroare" în textele gnostice străvechi). Anomalia cuantică îngreunează folosirea tehnologiilor de călătorie cosmică ale extratereştrilor benefici. Acesti extratereştri benefici nu sunt zei atotputernici, au şi ei limitările lor. Altfel ei ar fi eliberat umanitatea de mult timp.

Principala structură care menţine umanitatea în dimensiunea fizică (3D) sunt implanturile eterice. Acestea formeză o reţea de aşa-numite "găuri negre" sau "găuri de vierme" care a fost creată de Archoni în urmă cu 26.000 de ani, şi care a fost consolidată cu invazia Archonilor Magdalenieni de acum 16.000 de ani.

Aceste "găuri negre" conţin reptilieni împreună cu tehnologiile lor din planul eteric; în prezent, forţele Luminii purifică intensiv aceste "găuri negre". "Găurile negre" din planul eteric şi astral conţin de asemenea şi un fel de esenţă elementală întunecată ca o cerneală de culoare "sepia". Această esenţă este ceea ce oamenii numesc "întunecime" deoarece ea absoarbe lumina din planurile eteric şi astral. Atunci când această "cerneală" va fi complet îndepărtată, va fi o explozie de Lumină subtilă în planurile non-fizice.

Prin consolidarea implanturilor eterice cu puternice scuturi energetice, s-au creeat bucle temporale "eterne". Aceste bucle "eterne" sunt distorsiuni ale continuumului spaţio-temporal care dau impresia (falsă) că această carantină va dura o eternitate. Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Carantina va fi dizolvată imediat ce aceste scuturi de protecţie electromagnetică vor fi dezintegrate, iar Archonii care le foloseau vor fi îndepărtaţi.

O altă structură principală este o anumită tehnologie folosită de Archoni în planul eteric. Acestea sunt aşa-numitele "camere de proiecţie" care proiectează pe aura nostra exterioară anumite imagini mentale şi stări emoţionale, care nu sunt deloc ale noastre. Aşa că ceea ce văd ceilalţi oameni, sunt exact aceste proiecţii false despre noi, şi nu adevărata noastră fiinţă. Aceasta este sursa majorităţii conflictelor din relaţiile inter-umane. Atunci când această tehnologie va fi îndepărtată, oamenii vor descoperi brusc mult mai multă armonie în relaţiile lor cu ceilalţi.

Ultimul factor principal al menţinerii carantinei, este aşa-numita "realitate" obişnuită, ordinară. Acest sistem al "realităţii" este o creaţie a Cabalei, iar majoritatea oamenilor de pe Pământ cad în această capcană fără măcar să-şi dea seama.

Cabala cheltuie cam 3 miliarde USD în fiecare zi pentru a menţine iluzia acestei "realităţi" ordinare, obişnuite, prin suprimarea tuturor evidenţelor despre OZN-uri adevărate, despre tehnologiile energiei gratuite (free-energy), şi prin menţinerea sistemului de muncă obligatorie ("de la 9 la 17") ca mijloc de sclavie socială.

Puteţi transcende această capcană a aşa-zisei "realităţi" ordinare prin adoptarea unui punct de vedere spiritual, superior, pentru a vă creea propria voastră realitate minunată. Prin crearea în mod conştient a propriului vostru spaţiu de realitate, ajutaţi de fapt la dezintegrarea carantinei.

Există o anumită operaţiune comună a Mişcării de Rezistenţă, împreună cu Pleiadeenii şi cu alte rase de extratereştri benefici care are scopul de a desface carantina. Voi putea să vă informez în legătură cu această operaţiune atunci când sunt îndeplinite anumite condiţii.

August şi septembrie sunt lunile în care se vor desfăşura multe activităţi "în spatele scenei", aşa încât rezultate imediate ar putea să nu fie vizibile. Vă sugerez să aveţi răbdare şi să rămâneţi calmi în această perioadă, mai ales că în septembrie avem pătrarul între Uranus şi Pluto (un aspect astrologic important).

Pentru cei care sunt îngrijoraţi în legătură cu înscenarea de la Jocurile Olimpice, nu aveţi motive să vă temeţi. Toate activităţile Cabalei din jurul Jocurilor Olimpice sunt supravegheate îndeaproape de către Mişcarea de Rezistenţă. Este foarte puţin probabil să se petreacă atunci vreun eveniment negativ major."

Sursa: AIM


No comments:

Post a Comment